Aktualno

Na konferenciji UNICEF-a i HUP-a „Poslovanje po mjeri djece i obitelji“ predstavljeni rezultati provedenog istraživanja

26.04.2022.

UNICEF Hrvatska i Hrvatska udruga poslodavaca, nositelj inicijative UN Global Compact u Hrvatskoj, organizirali su konferenciju „Poslovanje po mjeri djece i obitelji“ na kojoj su okupili dionike državnih tijela i poslovnog sektora kako bi raspravili o prednostima poslovnih praksi poslodavaca u Hrvatskoj koje omogućuju bolju usklađenost obiteljskog i poslovnog života, ali i izazovima i prilikama za napredak. Panelisti na konferenciji složni su u tome da poslovanje po mjeri obitelji ima značajne koristi kako za poslovni sektor, tako i za samo društvo.

ODRŽAN UNECE REGIONALNI OKRUGLI STOL NA TEMU RAVNOPRAVNOSTI SPOLOVA

08.04.2022.

U sklopu Regionalnog foruma o održivom razvoju za regiju UNECE održan je 7. travnja 2022. okrugli stol na temu Unapređenja ravnopravnosti spolova i ženskog vodstva u odabranim industrijama (Advancing gender equality and women’s leadership in selected industries) u organizaciji Ujedinjenih naroda i UN Global Compacta. Na panelu je sudjelovala i predstavnica Global Compact Mreže Hrvatska, Nataša Malić iz Hrvatskog telekoma. 

Održana konferencija u HUP-u: ESG kriteriji ključ su uspjeha kompanija u budućem financijskom i izvještajnom razdoblju

04.04.2022.

Danas je u prostorima HUP-a održana prva sveobuhvatna konferencija na temu ESG-a pod nazivom „Uz ESG kriterije do održivog gospodarstva - Future Perfect Business”. Konferencija je održana s ciljem otvaranja šire rasprave na temu podizanja svijesti o održivosti gospodarstva i društva te implementacije nove EU regulative usmjerene zaštiti okoliša, a organizirali su je partneri novoosnovane inicijative Future Perfect Business - Međunarodni institut za klimatske aktivnosti (IICA), Media Val i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), uz partnerstvo Europske komisije.

vrh stranice
vrh stranice