Aktualno

Natječaj: 2019 SDG Pioneer Croatia

15.02.2019.

Global Compact mreža Hrvatska, pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, u partnerstvu s organizacijom JCI Croatia, otvara natječaj za mlade buduće lidere. Ako imate do 35 godina i doprinijeli ste poslovnom uspjehu tvrtke u kojoj radite vodeći se ciljevima održivog razvoja, podijelite svoju priču s nama i postanite 2019 SDG Pioneer Croatia.

Global Compact lokalna mreža Hrvatska predstavila dobre prakse društveno odgovornog poslovanja

04.12.2015.

U prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, održana je godišnja skupština Global compact mreže Hrvatska, inicijative Ujedinjenih Naroda za društveno odgovorno poslovanje, čiji je HUP nositelj. Osim pregleda aktualnih događanja u lokalnoj mreži Global Compacta te Izvješća o radu u 2015. i prijedlogu programa rada za 2016. godinu, na Skupštini je predstavljena i nova predsjednica Upravnog odbora Global Compact Hrvtaska, gospođa Renata Godek iz Končar elektroindustrije.

Održan sastanak Global Compact mreže Hrvatska u prostorijama ImpactHUBa u Zagrebu

27.01.2015.

Održan je neformalni sastanak i druženje članova Global Compact lokalne mreže prostorijama ImpactHUBa u Zagrebu, Vlaška 70E. Na sastanku su članovi, predstavnici PBZ a, E&Ya, Raiffeisen banke, Optimit d.o.o., Hrvatske udruge banaka, Spone/Mamforcea te ImpactHUBa podijelili svoja iskustva i opisali aktivnosti koje provode u svojim tvrtkama a koje su vezane za društveno odgovorno poslovanje.

Godišnji regionalni sastanak lokalnih mreža Global Compact

03.11.2014.

U Skopju je od 28. -30. 10. 2014. održan godišnji regionalni sastanak lokalnih mreža Global Compact, koju u Hrvatskoj vodi Hrvatska udruga poslodavaca. Prvi dan regionalnog sastanka održana je Konferencija na kojoj se raspravljalo o promicanju društveno odgovornog poslovanja te načinu izvještavanja.

Prvi hrvatski grad u mreži Global Comapacta - Grad Pula

02.10.2014.

Sastanak predstavnika Hrvatske udruge poslodavaca sa gradonačelnikom Pule g. Borisom Miletićem i njegovim suradnicima, a na temu nedavnog ulaska grada Pule u Global Compact inicijativu UN-a za uvođenje društveno odgovornog poslovanja. Lokalna mreža Global Compact Hrvatska osnovana je 2007. godine, a od 2012. godine HUP je koordinator inicijative.
vrh stranice
vrh stranice