Aktualno

Održan sastanak predstavnika HUP-a i HUB-a s predstavnicima MPGI

13.06.2023.

2. sastanak predstavnika Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine i predstavnika HUB-a i HUP-a održan je 13. lipnja 2023. HUB i HUP su na inicijativu svojih članova pokrenuli sastanke s predstavnicima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine a vezano uz prikupljanje energetskih certifikata sukladno zahtjevima ECB-a po ESG temama.

Nenad Mijailović, izvršni direktor za financije tvrtke Galenika, najbolji je regionalni financijski direktor za Jugoistočnu Europu za 2020.

09.03.2022.

Zagreb, 9. ožujka 2022. – Nenad Mijailović, izvršni direktor za financije farmaceutske tvrtke Galenika iz Srbije, proglašen je najboljim financijskim direktorom Jugoistočne Europe* za 2020. godinu., na prvoj dodjeli ove nagrade u organizaciji konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte. Nagrada je to koja se dodjeljuje za postignuća i projekte koje financijski direktor vodi u okviru funkcije financija te se mjeri rezultatima koje tvrtka ostvaruje temeljem tih aktivnosti.

Izborna Skupština HUP-Udruge financijskog poslovanja

16.06.2021.

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine Udruge financijskog poslovanja izabrano je novo vodstvo Udruge u sljedećem 4-godišnjem mandatu za razdoblje 2021-2025. Članovi Skupštine su jednoglasno izabrali g. Dalibora Ćubelu za novog predsjednika HUP-Udruge financijskog poslovanja, člana uprave Zagrebačke banke koji će u sljedećem razdoblju voditi ovu Udrugu. Za dopredsjednike izabrani su g. Hrvoje Pauković, direktor HUO-a i gđa Dijana Markoja Bojčeta, direktorica Udruge mirovinskih fondova. 
vrh stranice