PUMA

PROGRAM USAVRŠAVANJA MENADŽERA - PUMA

Obrazovanje je jedna od najbitnijih karika u lancu suvremene strategije rasta i razvoja poduzetništva. Želite li da Vaša tvrtka bude uspješna na tržištu koje se mijenja brže no ikada ranije, cijela tvrtka mora kontinuirano učiti kako bi zadržala konkurentsku prednost.

To je upravo ono što Vam mi nudimo. PUMA predstavlja suvremeni sustav kontinuirane edukacije menadžera koji karakterizira postojanost, stalna prilagodba novim menadžerskim trendovima i hrvatskim posebnostima.

PUMA Vam dovodi vrhunske predavače s bogatim gospodarskim iskustvom te programe koji daju optimalni balans između najaktualnijih istraživanja i primjenjive prakse.

Bez obzira želite li se pridružiti najboljima ili jednostavno ostati na vrhu, PUMA je pravi izbor!

Program usavršavanja menadžera se održava u četiri grada Slavonije: Osijeku, Vinkovcima, Vukovaru i Slavonskom Brodu.

Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i Brodsko-posavska županija su prepoznale mogućnost svog doprinosa regionalnom razvoju i podizanju konkurentnosti poduzetništva kroz sufinanciranje PUMA seminara za lokalne poduzetnike.

Zahvaljujući ovim sporazumima sa županijama zajedničkim sufinanciranjem poduzetnicima olakšavamo pristup znanju i sinergiju uspješnog razvoja kompanija kroz implementaciju istog.

Zato iskoristite tu prednost i prijavite se!

Za više informacija o seminarima PUMA Slavonije obratite se na telefon +385 31 370 076.

Prijave primamo na e-mail: hup-osijek@hup.hr
vrh stranice