Aktualno

U Vukovaru predstavljene mjere HZZ-a i sustav vaučera za obrazovanje

09.02.2024.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Vukovarsko-srijemske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te da se omogući poslodavcima aktivno korištenja sustava vaučera za zaposlene osobe, HUP Regionalni ured Osijek,  HZZ Područni ured Vukovar i VURA  d.o.o. su 09. veljače 2024. godine organizirali savjetovanje u Vukovaru na temu: Mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a i vaučeri za obrazovanje.

PUMA program u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja se i u 2024. godini

09.02.2024.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već osamnaestu godinu za redom prepoznaje i Brodsko-posavska županija. U dosadašnjih sedamnaest godina provedbe ovog programa u Brodsko posavskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je preko 3000 polaznika, a samo prošle godine njih 242. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Brodsko-posavske županije za 2024. godinu potpisali su danas 09. veljače Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije i direktor HUP Regionalnog ureda Osijek Ivan Sarić.

Održan webinar o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma

06.02.2024.

HUP Reg. ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije organizirao je webinar 06. veljače 2024. godine na temu: “Primjena zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.” Webinar je održala Đurđica Mostarčić, koja ima  dugogodišnje iskustvo  na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva.

vrh stranice