Aktualno

I u Slavonskom Brodu predstavljene mjere HZZ-a i sustav vaučera za obrazovanje

01.03.2024.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Brodsko-posavske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te da se omogući poslodavcima aktivno korištenja sustava vaučera za zaposlene osobe, HUP Regionalni ured Osijek i HZZ Područni ured Slavonski Brod su 01. ožujka 2024. godine organizirali savjetovanje u Slavonskom Brodu na temu:  Poticanje i sufinanciranje zapošljavanja za poduzetnike putem HZZ-a i vaučeri za obrazovanje.

U Osijeku održan znanstveno-stručni skup na temu: Razvojna transformacija Slavonije

27.02.2024.

27. veljače 2024. godine u Osijeku na Ekonomskom fakultetu održan je I. Znanstveno-stručni dijalog pod nazivom „Regionalni razvoj u Hrvatskoj: razvojna transformacija Slavonije“. Uz glavnog organizatora, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, partneri na događaju su bili Ekonomski fakultet u Osijeku, Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku – HAZU, Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatsko društvo ekonomista.

U Osijeku i Slavonskom Brodu održan traženi PUMA seminar

26.02.2024.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je seminar na temu: „Priprema za sastavljanje financijskih izvještaja za 2023. i druge porezne aktualnosti“ koji se održao 23. veljače u Osijeku te 26. veljače 2024. godine u Slavonskom Brodu.

vrh stranice