Klub poduzetnika seniora - SENTOR

HUP - Udruga malih i srednjih poduzetnika započela je zajednički projekt mentorstva za poduzetnike, u partnerstvu s Klubom poduzetnika seniora SENTOR https://sentor.com.hr/  i CEPOR-om.

Projekt mentorstva - SENTOR - Emisija Treća dob, HTV-u 6.5. 2024

06.05.2024.

Iskustvo, znanje, potreba i volja pomoći mlađima. Pokretači su to poduzetnika okupljenih u Klubu poduzetnika seniora SENTOR. Konkretnim savjetima besplatno pomažu onima koji već jesu ili tek ulaze u svijet poduzetništva. Ponekad su im, kažu nam, tek uho za slušanje ili rame za plakanje, zbog svega onoga s čim se susreću u poduzetničkim vodama. Kada je i kako zaživjela ideja o prijenosu iskustva i znanja sa starijih na mlađe, tko su sentori i njihovi učenici?

Gosti emisije bile su: 

Anny Brusić, direktorica HUP-Udruge malih i srednjih poduzetnika i Irena Bogadi Weber, koordinatorica SENTOR-a.

Za poduzetnike odlazak u mirovinu nije ni lak ni jednostavan, na njega treba pripremiti i sebe i tvrtku i zaposlenike

09.03.2024.

Oštar rez za poduzetnike koji odlaze u mirovinu nije lak, ni jednostavan i za to se novo razdoblje u životu treba itekako dobro pripremiti. Ne samo osobno, potrebno je na tu tranziciju pripremiti i tvrtku i zaposlenike, složili su se na jučerašnjoj konferenciji Obiteljske tvrtke u organizaciji Lidera sudionici posljednjeg panela pod nazivom Kako izgleda život poduzetnika kad ode u mirovinu.
vrh stranice