Aktualno

Udruga se aktivno uključila u izradu Pravno obvezujućeg sporazuma za šume u Europi (LBA). Međuvladin pregovarački odbor (INC) održat će svoje zasjedanje (INC3) od 28. siječnja do 1.veljače 2013. godine u Antaliji.

Hrvatske šume d.o.o. dobile potvrdu neovisnih stručnjaka da se šumama gospodari prema najvišim svjetskim standardima

24.09.2021.

Tijekom srpnja ove godine tim od 6 međunarodnih stručnih inspektora boravio je u Republici Hrvatskoj po prijavi  udruge Vidra/Zeleni odrd. Uvidom u gospodarenje šumama i na terenu i u dokumentaciji, inspektori nisu pronašli dokaze niti za jednu od primjedbi udruge. Upravo suprotno, dokazano je da se šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima, na održiv i stručan način, sukladno FSC® certifikatu, te su sve primjedbe redom odbačene.

Održana redovita Skupština HUP- CRO industrije

24.03.2016.

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca u Zagrebu dana 21. ožujka 2016. održana je redovita godišnja Skupština HUP- CRO industrije te granskih udruga- HUP- Udruge drvne i papirne industrije, HUP- Udruge elektroindustrije, HUP- Udruge kemijske industrije, HUP- Udruge metalne industrije, HUP- Udruge tekstilne i kožne industrije i HUP- Udruge poslodavaca u šumarstvu, lovstvu i pratećim djelatnostima.

FOTO GALERIJA
vrh stranice