Aktivnosti

Potpisan sporazum o suradnji između HUP-a i Hrvatske zajednice za Down sindrom

01.02.2024.

Glavni ciljevi suradnje su stvaranje inkluzivnog okruženja i poticanje zapošljavanja osoba sa sindromom Down.

Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatska zajednica za Down sindrom svečano su potpisale sporazum o suradnji s ciljem poticanja zapošljavanja osoba sa sindromom Down. Ovaj važan korak ima za cilj podići svijest poslodavaca i šire društvene zajednice o potrebama i mogućnostima osoba sa sindromom Down te promicanje programa inkluzije u radnom okruženju. 

Konferencija o suvremenom korporativnom upravljanju

08.12.2023.

U Hrvatskom novinarskom domu održana je Konferencija pod pokroviteljstvom Ureda europskog parlamenta u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji, a na temu Korporativno upravljanje u fokusu: Perspektiva direktive o rodno izbalansiranim odborima u Hrvatskoj.

UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza 2023.

15.09.2023.

🔵🔘🏃🏼‍♀️Hrvatska udruga poslodavaca i ove godine podržava i sudjeluje u humanitarnoj utrci Mliječna staza 2023. u organizaciji UNICEF-a Hrvatska ➖čiji je cilj podizanje svijesti o mentalnom zdravlju djece i mladih. 💡

Mliječna staza tradicionalna je UNICEF-ova humanitarna utrka djece i odraslih s ciljem ostvarivanja pozitivnih promjena za djecu i mlade u Hrvatskoj! Na Mliječnoj stazi pretvaramo izazove u prilike i činimo pozitivne promjene – mogućima.

vrh stranice