Aktualno

Održana druga regionalna radionica na temu: ESG – Fuel4Future u Varaždinu

02.02.2024.

Hrvatska udruga poslodavaca pokrenula je projekt „ESG Forum - Fuel for Future“, a koji je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, u okviru Programa „Business Development and Innovation Croatia“. Projekt se  provodi, uz podršku Innovation Norway, zajedno s norveškim partnerima NHO (Konfederacija norveških poduzetnika), s ciljem prenošenja i predstavljanja najboljih praksi u primjeni ESG standarda u poslovanje tvrtke, a s ciljem zadržavanja i unapređivanja poslovne konkurentnosti.

Održana sjednica GSV Međimurske županije

21.03.2023.

Na današnjoj sjednici GSV Međimurske županije se govorilo o problematici vezanoj uz izdavanje radnih dozvola stranim radnicima, kretanju na tržištu rada i sigurnosnoj situaciji, a izabrano je i novo rukovodstvo GSV-a te je donesen i program rada za naredno razdoblje. Za predsjednik GSV-a (iz redova sindikalnih udruga) izabran je Elvis Novak, dok su dopredsjednicima imenovani Josip Grivec iz Međimurske županije te Ivan Senčar iz redova Hrvatske udruge poslodavaca.


Održana radionica "Usklađenja temeljnog kapitala trgovačkih društava zbog uvođenja eura kao službene valute RH"

02.03.2023.

Danas je održana radionica "Usklađenja temeljnog kapitala trgovačkih društava zbog uvođenja eura kao službene valute RH" na kojoj su odvjetnici iz društva Porobija&Špoljarić dali osvrt na temu te odgovorili na pitanja zašto uopće moramo raditi preračunavanje i konverziju, te kako se radi preračunavanje i koji su rokovi te kako se isto rješava.


vrh stranice