AktualnoStečajna upraviteljica Mira Hajdić:Predstečaj je bogomdani instrument za otpis vlastitih dugova

03.05.2024.

Dopredsjednica HUP-Udruge malih i srednjih poduzetnika i predsjednica Hrvatske udruge stečajnih upravitelja (HUSU) Mira Hajdić u intervju za Lider istaknula je kako je svjesna da stečajni upravitelji ne uživaju popularnost u javnosti. No tristotinjak stečajnih upravitelja vodi više od 3000 tvrtki u stečaju, koje imaju više od 5700 zaposlenih, a 2022. ostvarile su više od 600 milijuna eura prihoda.

Dijalog za prosperitet: HUP u Splitu održao radni ručak s gradonačelnikom Puljkom i više od 80 poduzetnika

11.04.2024.

Gradonačelnik Grada Splita, Ivica Puljak, sudjelovao je na Radnom ručku koji je organizirala Udruga malih i srednjih poduzetnika pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, na kojem se okupilo više od 80 poduzetnika. Ovaj događaj predstavlja početak novog koraka u suradnji između lokalnih poduzetnika i gradske uprave te ističe važnost dijaloga između privatnog sektora i javnih institucija u poticanju gospodarskog razvoja.

Izvršni odbor HUP-Udruge malih i srednjih poduzetnika održao 8. sjednicu

04.04.2024.

Na svojoj osmoj sjednici, održanoj 4.4.2024. godine, Izvršni odbor HUP - Udruge malih i srednjih poduzetnika je imao na dnevnom redu više tema: napredak u izradi novog Statuta HUP-a, napredak u pripremama Radnog ručka u Splitu 10.4.2024. godine s gradonačelnikom Grada Splita Ivicom Puljkom, planiranje godišnje redovne Skupštine te pregled ostalih aktivnosti krovne organizacije HUP-a.  

vrh stranice