Događanja

Konferencija Women in Nautica (WIN)

17.10.2024.

Tvrtka Navela,  u suorganizaciji s inicijativom Misli More i podrškom HUP-Udruge nautičkog sektora organizira jedinstvenu, internacionalnu  i profesionalnu konferenciju naziva Women in Nautica (WIN).

Cilj konferencije je edukacija, promocija i umrežavanje nautičke industrije. Ista će se održati u hotelu Zonar, u Zagrebu, 17. listopada s početkom u 9:00 sati.

Teme konferencije uključuju održivi razvoj u nautičkoj industriji, primjenu umjetne inteligencije u nautičkoj industriji, prodajne trendove te više. 

Konferencija "Raznolikost i inkluzivnost na radnom mjestu"

19.06.2024.

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje istraživanja Raznolikost i inkluzivnost na radnom mjestu“ koje će se održati 19. lipnja 2024. godine u 9,00 sati u velikoj dvorani Hrvatske udruge poslodavaca (Radnička cesta 37a, 10000 Zagreb), a koje zajednički organiziraju Deloitte i Hrvatska udruga poslodavaca.

Konferencija HUP-UPG: Kako provesti nabavu radova bez rizika izvođača i naručitelja

16.05.2024.

Prva godišnja konferencija o nabavi građevinskih radova „Kako provesti nabavu radova bez rizika izvođača i naručitelja“ u organizaciji HUP-Udruge poslodavaca graditeljstva, održati na drugoj lokaciji, u obližnjem DoubleTree by Hilton Hotelu, Ul. Grada Vukovara 269a, Zagreb u četvrtak, 16. svibnja 2024. g., s početkom u 9 sati.

Najbliže javne garaže dostupne su Vam u DoubleTree by Hilton Hotelu te na Radničkoj cesti u sklopu GreenGold centra, Centra 2000 i PBZ kompleksa.

U slučaju da ste spriječeni osobno nazočiti, molimo Vas da nam to javite do kraja današnjeg dana, a konferenciju možete pratiti putem youtube kanala Hrvatske udruge poslodavaca na ovoj poveznici.

 

vrh stranice