Aktualno

HUP-Udruga nautičkog sektora Na generalnoj Skupštini European Boating Industry- nova članica European Boating Industry nova

11.06.2024.

U Barceloni, održana je generalna skupština European Boating Industry (EBI)N na kojoj je predstavljena nova članica HUP-Udruga nautičkog sektoraDomaćin skupštine bila je španjolska članica EBI, Asociación Nacional de Empresas Nauticas (ANEN), u suradnji s marinom Port Vell, lukom Barcelone i MB92.  Ovaj značajan događaj generirao je rasprave i postavio temelje za strateška partnerstva te budući razvoj nautičke industrije u Europi. Na Skupštini su pozdravljene i predstavljene nove članice EBI, Turska udruga jahting  i brodograđevne industrije (YATED) i HUP udruga nautičkog sektora. 

 

Izborna Skupština HUP Udruge nautičkog sektora

26.02.2024.

Izborna Skupština Hrvatske udruge poslodavaca Udruge nautičkog sektora će se održati u ponedjeljak, 26. veljače 2024. s početkom u 11,00 sati, u Zagrebu, u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 37a (prizemlje, velika dvorana)

Udruga nautičkog sektora: Postaje li Hrvatska groblje starih brodova?

30.01.2024.

30. siječnja 2024., preko aplikacije M.Teams, održala se sjednica Izvršnog odbora Udruge nautičkog sektora. Na sjednici se razgovaralo o Izbornoj skupštini udruge, kandidatima za skupštinu te temama o kojima će biti najviše riječi u 2024. godini. Na sjednici je istaknuto kako se dobra suradnja sa Hrvatskoj turističkom zajednicom nastavlja i dalje te kako će na Izbornoj skupštini udruge koja će se održati 26. veljače 2024., u Zagrebu, kao gost sudjelovati Darija Todtling, voditeljica Odjela za razvoj proizvoda Hrvatske turističke zajednice. Gđa. Todtling će održati prezentaciju o promociji nautičkog turizma. Na izbornoj skupštini, kandidati za članove će biti, kao i do sada birani po zastupljenosti industrije (marine, čarter, brodogradnja, tisak, osiguranje) i regionalnom principu.

Izašao Natječaj za Program poticanja poduzetništva Grada Splita

24.10.2023.

Izašao je natječaj za Program poticanja poduzetništva Grada Splita za koji vam šaljemo poveznicu.

https://split.hr/natjecaji-i-oglasi/detalj/natjecaj-za-dodjelu-potpora-poduzetnicima-grada-splita-u-2023-g

Program je vrlo dobar i sigurno ćete naći neku potporu za koju se možete prijaviti.

Posebno je zanimljiva potpora za jačanje međunarodne konkurentnosti MSP-ova olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima što bi uključivalo i nastupe na međunarodnim sajmovima, poput nautičkih sajmova i sl. 

vrh stranice