Novi član HUP-a

Human Capital d.o.o.

09.02.2024.

Human Capital je tvrtka osnovana 2014. godine s ciljem pružanja potpune podrške manjim i srednjim tvrtkama u organizaciji i vođenju ljudskih resursa. Nakon 15 godina rada na rukovodećim pozicijama u stranim i domaćim kompanijama u različitim branšama (prizvodnja, autoindustrija, farmacija, IT) njezina osnivačica Jasna Rilović, uvidjela je koliko je velika potreba za kvalitetnom podrškom u organizaciji poslovanja.

Novi član HUP-a: Thespian

24.01.2024.

Thespian je tvrtka za full-cycle razvoj softvera u med-techu, fin-techu, ed-techu te sferi javnog prijevoza. Specijalizirani su u kreiranju digitalnih rješenja koja unapređuju kako njihovi klijenti posluju.

Tim koji brine premašuje očekivanja, zato grade odnose, a ne samo softver. Njihov human-centric pristup klijentima osigurava vrhunsko vodstvo, empatiju i podršku.

 

Novi član HUP-a: E.ON Hrvatska d.o.o.

15.11.2023.

Kompanija E.ON Hrvatska započela je s poslovanjem na hrvatskom tržištu 2020. godine te je dio snažne paneuropske grupacije E.ON SE sa sjedištem u Essenu u Njemačkoj. U Europi grupa posluje na 15 različitih tržišta, zapošljava više od 72 000 stručnjaka i opskrbljuje više od 51 milijuna kupaca u dva glavna područja poslovanja: energetske mreže i korisnička rješenja. 
vrh stranice