Novi član HUP-a

Novi član HUP-a: Globirò

23.05.2024.

Globirò je agencija za zapošljavanje stranih radnika sa središtem u Splitu. U tržišnom okruženju koje proteklih godina karakterizira povećana potražnja za kvalificiranom radnom snagom, Globirò se sa svojom stručnošću, operativnosti i filozofijom poslovanja u kratkom periodu pozicionirala kao vodeća agencija za zapošljavanje strane radne snage na području srednje i južne Dalmacije. Tome u prilog ide i portfelj aktivnih klijenata, prepoznatih domaćih i inozemnih poslodavaca kao što su Tommy, Bluesun Hotels, Maslina Resort, Iskra Shipyard, Visoko potkrovlje, Jadran tuna, Radisson Blu Resort & Spa Split, PIK d.d. Rijeka te mnogi drugi.

Novi član HUP-a: MM Beneficium Split

17.05.2024.

MM Beneficium Split obrt je koji se bavi savjetovanjem u upravljanju pravnim osobama sa posebnim fokusom na upravljanje financijama.

Uža specijalnost su mu financiranje poduzetništva kao i refinanciranje postojećih obveza povoljnijim kreditiranjem te organizacijske poboljšanja i uštede na troškovima poslovanja.

Saron Solutions d.o.o.

10.05.2024.

U Saron Solutions, kontinuirano težimo pružanju vrhunskih poslovnih konzultantskih usluga diljem svijeta. Naša stručnost obuhvaća širok spektar područja, uključujući Upravu Projektnog Ureda – Project Management Office (PMO) i upravljanje projektima (PM), uspostavljanje operativne izvrsnosti, analizu i optimizaciju IT infrastrukture softvera te administrativnu podršku. Nudimo sveobuhvatnu podršku prilagođenu specifičnim potrebama svakog klijenta, uz naglasak na detaljima kako bismo osigurali da naše rješenje savršeno odgovara njihovim zahtjevima i strategijskim ciljevima.

Novi član HUP-a: Hallogreen

22.04.2024.

Hallogreen je ekološki prihvatljiv servis za čišćenje baziran na pružanju visoko kvalitetnih usluga čišćenja poslovnih i privatnih prostora korištenjem isključivo prirodnih i netoksičnih sredstava.
vrh stranice