Aktualno

Terenski Izvršni odbor HUP-udruge industrije nemetala, građevinskog materijala i rudarstva Hrvatske

12.10.2022.

Izvršni odbor HUP-udruge industrije nemetala, građevinskog materijala i rudarstva Hrvatske održao je terensku sjednicu u poduzeću Knauf Insulation, Industrija termičkih, akustičkih i protupožarnih izolacija d.o.o., u Novom Marofu u utorak, 11. listopada 2022. godine. Domaćin terenske sjednice bio je Stjepan Mršić, član uprave - direktor toga poduzeća i član Izvršnog odbora Udruge.

Održana ADRIA Internship radionica

19.04.2019.

U organizaciji HUP-Udruge industrije nemetala, građevinskog materijala i rudarstva u srijedu 17. travnja 2019. g. održana je radionica ADRIA Internship Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), putem Inovacijske zajednice EIT RawMaterials (održivo istraživanje, vađenje, prerada, recikliranje i supstituiranje sirovina), unutar Regionalnog centra Adria. Hrvatski predstavnici Regionalnog centra Adria, hub-a konzorcija EIT RawMaterials, predstavili su pilot program stručne prakse za studente iz regije.

11.05.2018. Stručno savjetovanje „Obračun radnog vremena vozača u graditeljstvu i srodnim sektorima“

11.05.2018.

U petak 11. svibnja 2018. g. s početkom u 11 h održat će se  stručno savjetovanje s temom „Obračun radnog vremena vozača u graditeljstvu i srodnim sektorima“ u prostoru Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/I (Green Gold centar, recepcija R2) u Zagrebu.

Predavači:

  •  Ivan Kesić, mag.ing.traff., načelnik Sektora inspekcije sigurnosti cestovnog prometa i cesta, Uprava kopnenog prometa, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture
  • Zoran Kalauz, dipl. ing. stroj., izvršni direktor, Tahograf d.o.o.
vrh stranice