Aktualno

Pročitajte sve o važnijim događanjima i aktivnostima Regionalnog ureda Split i naše Podružnice!

Izborna skupština HUP Udruge nautičkog sektora: Romano Pičuljan predsjednik, Nevenka Čalić i Neven Čolić, dopredsjednici

26.02.2024.

Zagreb, 26. veljače 2024. - Na Izbornoj Skupštini Udruge nautičkog sektora, za predsjednika udruge  u narednom dvogodišnjem mandatu ponovo je izabran Romano Pičuljan, Pičuljan brododgradnja, a za dopredsjednike udruge mandat su ponovo dobili Nevenka Čalić, Navela i Neven Čolić, Garmin Hrvatska. Na Skupštini su usvojeni Izvješće i Program rada te je potvrđena odluka izvršnog odbora o priključivanju europskoj udruzi European Boating Industry (EBI). Prednosti članstva i aktivnosti te udruge predstavila je Ana Čalić, Navela. Skupština je također potvrdila odluku Izvršnog odbora o povećanju članarine udruge za 20%. Odluku je obrazložila Vesna Ivić Šimetin, direktorica udruge.

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević na sjednici Izvršnog odbora HUP-a Podružnice Dalmacija

31.01.2024.

31. siječnja 2024., u Solinu, u prostorijama tvrtke Petason, održala se proširena sjednica Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija kojoj su nazočili Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević i pročelnik Upravnog odjela za opće i pravne poslove, Ante Ljubičić. Domaćin sjednice, Zdravko Plazonić, predstavio je tvrtku Petason koja od svog osnivanja 1990. godine uspješnu posluje te danas sa svojih 100 zaposlenih ostvaruje prihod od 50 milujuna eura. Nakon uvodnog dijela, prešlo se na radni dio sjednice

Split: Poduzetnički meet-up „Od ideje do uspješnog posla“

08.12.2023.

U organizaciji Razvojne agencije Split - RaST, 5. prosinca 2023. održan je poduzetnički meet-up “Od ideje do uspješnog posla“ na kojem je petero uspješnih poduzetnica i poduzetnika podijelilo svoja iskustva o ulasku u poduzetničke vode i stepenicama koje su ih dovele do uspjeha.

Meet-up je privukao četrdesetak sudionika koji su željeli razmijeniti iskustva s drugim poduzetnicima te čuti korisne savjete kako premostiti prepreke i uspjeti u poslovnom svijetu.

vrh stranice