Aktivnosti

Održana druga regionalna radionica na temu: ESG – Fuel4Future u Varaždinu

02.02.2024.

Hrvatska udruga poslodavaca pokrenula je projekt „ESG Forum - Fuel for Future“, a koji je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, u okviru Programa „Business Development and Innovation Croatia“. Projekt se  provodi, uz podršku Innovation Norway, zajedno s norveškim partnerima NHO (Konfederacija norveških poduzetnika), s ciljem prenošenja i predstavljanja najboljih praksi u primjeni ESG standarda u poslovanje tvrtke, a s ciljem zadržavanja i unapređivanja poslovne konkurentnosti.

Održana prva regionalna radionica na temu: ESG – Fuel4Future

13.12.2023.

Hrvatska udruga poslodavaca pokrenula je projekt „ESG Forum - Fuel for Future“, a koji je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, u okviru Programa „Business Development and Innovation Croatia“. Projekt se  provodi, uz podršku Innovation Norway, zajedno s norveškim partnerima NHO (Konfederacija norveških poduzetnika), s ciljem prenošenja i predstavljanja najboljih praksi u primjeni ESG standarda u poslovanje tvrtke, a s ciljem zadržavanja i unapređivanja poslovne konkurentnosti. U okviru projekta održana je 13. prosinca 2023. godine prva regionalna radionica za članove HUP-a s područja Slavonije i Baranje u prostorijama Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac.

Radionica: ESG – Fuel4Future; Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23, Antunovac, 10:00

13.12.2023.

S obzirom na klimatsku krizu i sve veća očekivanja javnosti da poslovna zajednica preuzme veću odgovornost za održivost, poduzeća moraju preispitati način integriranja načela ESG upravljanja kako bi održala konkurentnost u globalnom lancu opskrbe i iskoristila nove tržišne prilike. Održivost u poslovanju kao i standardizirano komuniciranje takvih aktivnosti, jako je važno i za mala i srednja poduzeća.

 

vrh stranice