Najave događanja

PUMA seminar: Upravljanje troškovima i ulaganjima; prostorije tvrtke Kožul d.o.o., 108. brigade ZNG 56, Slavonski Brod

24.04.2024.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizira koristan seminar na temu: Upravljanje troškovima i ulaganjima - Važno menadžersko znanje kojim se optimizira poslovanje i trošenje resursa, a pogotovo u uvjetima krize i recesije koji će se održati u srijedu 24. travnja 2024. godine s početkom u 10 sati u prostorijama tvrtke Kožul d.o.o., 108. brigade ZNG 56, Slavonski Brod (u kompleksu Đuro Đakovića, dvorana na I. katu). 

  

Prezentacija: Mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a za poduzetnike i vaučeri za obrazovanje; Poduzetnički inkubator Vinkovci, Dragutina Žanića Karle 16, Vinkovci

27.03.2024.

Na traženje članova HUP-a, te kako i ove godine želimo da poduzetnici s područja Vukovarsko-srijemske županije u što većoj mjeri koriste mjere iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te da se omogući poslodavcima aktivno korištenja sustava vaučera za zaposlene osobe, HUP Regionalni ured Osijek, HZZ Područni ured Vinkovci i Tehnološki park Vinkovci d.o.o. za Vas organiziraju korisnu prezentaciju: Mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a za poduzetnike i vaučeri za obrazovanje koja će se održati u srijedu 27. ožujka 2024. godine s početkom u 10 sati u prostorijama  Poduzetničkog inkubatora Vinkovci, Dragutina Žanića Karle 16, Vinkovci.

vrh stranice