HUP-Udruga metalne industrije

Udruga metalne industrije je dobrovoljna i neovisna udruga poslodavaca koja štiti i promiče prava i interese svojih članova osobito u području uređivanja uvjeta poslovanja, odnosa s tijelima državne vlasti, sindikatima, radnog i socijalnog te gospodarskog zakonodavstva, kolektivnog pregovaranja i sklapanja kolektivnih ugovora, radnih sporova, te drugih pitanja važnih za gospodarski i socijalni položaj poslodavaca.

Sanja Ostroški

direktorica granskih udruga

Udruge metalne industrije
Udruge elektroindustrije

Članovi Hrvatske udruge poslodavaca, čija je pretežita djelatnost u proizvodnji metala, metalnih proizvoda (osim strojeva i opreme), proizvodnji pokućstva i ostaloj prerađivačkoj industriji, reciklaži, proizvodnji strojeva i uređaja, proizvodnji motornih vozila, prikolica i poluprikolica i proizvodnji ostalih prometnih sredstava, organizirani su u Udrugu.

Članstvo u Udruzi je dobrovoljno.
  • 13:00

Radni ručak s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem

Pozivamo vas na Radni ručak s gradonačelnikom Grada Zagreba, Tomislavom Tomaševićem, u utorak, 5. prosinca 2023. godine, s početkom u 13.00 sati u hotelu Hilton Garden Inn, Radnička 21, Zagreb.

Pročitajte više
  • 08:27

Martin Evačić izabran za predsjednika HUP-Udruge trgovine u još jednom mandatu

Zagreb, 29. studenoga 2023., Na Izbornoj Skupštini HUP-Udruge trgovine izabrano je novo vodstvo Udruge. Za predsjednika Udruge izabran je Martin Evačić (NTL), a za dopredsjednike Danijel Vidiš, (SPAR Hrvatska) te Mirko Budimir, (Delfin) koji je predstavnik malih trgovaca unutar HUP-a.

Pročitajte više
  • 10:00

KONFERENCIJA: Prijavite se na Digitalnu (R)evoluciju, najveću domaću poslovnu konferenciju o digitalizaciji!

Hrvatski ICT sektor posljednjih godina nezaustavljivo raste, a Hrvatska je sa dva tehnološka jednoroga predvodnica šire regije. Dok se ICT sektor kontinuirano razvija na krilima novih tehnologija i sve više ide u smjeru razvoja proizvoda više dodane vrijednosti konkurentnih na globalnom tržištu, ostatak gospodarstva, posebno male i srednje kompanije, i dalje zaostaju u korištenju tehnologija koje povećavaju produktivnost.

PROGRAM 

Pročitajte više
vrh stranice