Target Gender Equality - poziv na uključenje

14.02.2020.

Hrvatska udruga poslodavaca i Global Compact Mreža Hrvatska pokreću program naziva Target Gender Equality za ubrzanje postizanja rodne ravnopravnosti i pružanje podrške tvrtkama koje su članice UN Global Compacta i/ili HUP-a u postavljanju i ispunjenju ambicioznih korporativnih ciljeva za bolju zastupljenost i vodstvo žena u poslovnom svijetu. Program poziva na smjelo djelovanje u cilju unapređenja rodne ravnopravnosti na svim razinama i u svim područjima poslovanja. Program započinje 2020. godine s naglaskom na povećanju zastupljenosti žena na upravnoj i izvršnoj razini. U godini 2021. program će dobiti i dodatne dimenzije ženskog vodstva, poput uključivanja poduzeća pod vodstvom žena u globalne dobavljačke lance.

 

Kroz program Target Gender Equality tvrtke će moći procijeniti svoju uspješnost u postizanju rodne ravnopravnosti, postaviti ambiciozne korporativne ciljeve i poduzeti mjere za uklanjanje prepreka rodnoj ravnopravnosti, kako unutar svoje organizacije, tako i u široj sferi utjecaja. Tvrtke koje budu sudjelovale u programu Target Gender Equality dobit će uvid u istraživanja, mrežu kolega, partnera i stručnjaka i potrebno znanje kako bi mogle samouvjereno postaviti i ispuniti ambiciozne korporativne ciljeve za bolju zastupljenost i vodstvo žena u poslovnom svijetu. Sudionici će imati priliku pokazati svoju posvećenost mjerljivom napretku prema rodnoj ravnopravnosti, svojim zaposlenicima, investitorima i ostalim dionicima i  profilirati žene u svojim tvrtkama koje potiču poslovni uspjeh i održivost i doprinose ciljevima održivog razvoja. 

Više o samom programu i uvjetima za uključenje, možete pročitati u Letku i Čestopostavljanim pitanjima.

 

PRIJAVE SU OTVORENE!

Prijavite se putem online obrasca ili kontaktirajte Vali Marszalek, izvršnu direktoricu Global Compact Mreže Hrvatska pri HUP-u: vali.marszalek@globalcompactcroatia.hr

vrh stranice
vrh stranice