PUMA seminar: Upravljanje organizacijama; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod

15.02.2024.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizira koristan seminar na temu: Upravljanje organizacijama koji će se održati u četvrtak 15. veljače 2024. godine s početkom u 10 sati u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod.  

Seminar je namijenjen prvenstveno malim i mikro poduzećima, ali i svim zainteresiranima koji planiraju povećanje broja djelatnika ili su prošli kroz taj period, a imaju poteškoće u oblikovanju tima, organizacijske kulture i suočavaju se s narušenom radnom klimom i odnosima na poslu što posljedično ugrožava i ostvarivanje poslovnih ciljeva i rezultata. Na seminaru će se sudionici upoznati s različitim tipovima osobnosti i komunikacijskim tipovima osoba kako bi mogli prepoznati iste u svom radnom okruženju. Naučiti će kako komunicirati s različitim tipovima ličnosti, čuti osobne primjere kao i iskustva drugih poduzetnika te dobiti smjernice o tome kako kreirati poslovnu kulturu i identitet organizacije, kao i to zbog čega je to bitno za njih i njihovo poslovanje.

Predavač na ovom interaktivnom seminaru je Tomislav Barbarić, koji već 16 godina radi u području poslovnog savjetovanja, mentoriranja i edukacija poduzetnika. Sudjelovao je u pripremi više od 100 projekata. Ima značajno iskustvo u upravljanju različitim organizacijama, poslovnim procesima te upravljanju organizacijama i ljudima. Direktor je i vlasnik tvrtke K2 projekti d.o.o., a u svojoj karijeri vodio je Centar za poduzetništvo u Osijeku te bio ravnatelj Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. Magistrirao je na temu važnosti i uspješnosti vođenja na poslijediplomskom studiju Poduzetništvo.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do srijede 14. veljače 2024. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice