Poziv na dostavu ponuda za uslugu nadogradnje i održavanja web stranice digitalnakoalicija.hup.hr -Nacionalna koalicija za digitalne vještine i radna mjesta

02.12.2021.

Objavljen je Poziv na dostavu ponuda za uslugu nadogradnje i održavanja web stranice digitalnakoalicija.hup.hr, kao i dokument Sadržajna, funkcionalna i tehnička specifikacija nadogradnjeweba Nacionalne koalicije za digitalne vještine i radna mjesta.

Misija Nacionalne koalicije za digitalne vještine i digitalna radna mjesta je aktivno poticati stvaranje novih radnih mjesta i povećanje broja zaposlenih digitalnih profesionalaca u Hrvatskoj. Koordinator Nacionalne koalicije u Hrvatskoj je Hrvatska udruga poslodavaca (HUP)

Kako ćete iz priloženih dokumenta i vidjeti, za potrebe projekta Nacionalne koalicije za digitalne vještine i radna mjesta potrebno je nadograditi postojeću web stranicu.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti na mail adresu jasminka.martinovic@hup.hr najkasnije do 15. prosinca 2021., do 23:59h. Naručitelj će odbiti zakašnjelu ponudu.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

vrh stranice