Novi član HUP-a: Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski

05.05.2023.

Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski osnovano je 2003. godine s ciljem obrazovanja odraslih, kao sastavnog dijela cjeloživotnog obrazovanja. Već 20 godina aktivno provodimo naše obrazovne programe koje polaznicima svih dobnih skupina i razina obrazovanja omogućuju nastavak školovanja ili dodatno usavršavanje.

 

Trenutno provodimo slijedeće obrazovne programe:

-       Asistent za upravljanje projektima,

-       Program osposobljavanja za dadilje,

-       Internetski marketing i brendiranje,

-       Knjigovođa / Knjigovotkinja,

-       Razvoj i dizajn web sučelja u WordPress-u,

-       Propedeutika psihoterapije.

 

Pristupite edukaciji iz udobnosti svoga doma

Većina naših obrazovnih programa provodi se online, što polaznicima omogućuje da prate predavanja iz udobnosti vlastitog doma bez obzira na to gdje se nalaze. Predavanja se izvode u realnom vremenu putem online prijenosa, a polaznici dobivaju pristup nastavnim materijalima i snimkama predavanja koje mogu gledati 10 mjeseci od početka edukacije. Organizacija nastave također je prilagođena potrebama polaznika, a predavanja se organiziraju u poslijepodnevnim terminima, u pravilu od 17:00h.

 

Mogućnost korištenja vaučera za obrazovanje odraslih

Vaučeri za obrazovanje uvedeni su od travnja 2022. godine i financirani su sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026., a mogu ih koristiti sve odrasle nezaposlene osobe s ciljem stjecanja potrebnih vještina za razvoj karijere ili zapošljavanje. Na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski nezaposlene osobe mogu upisati određene obrazovne programe potpuno besplatno uz korištenje vaučera.

 

Priprema za tržište rada i profesionalni razvoj

Kvalitetni predavači su ključni faktor koji čine naše Učilište izvrsnim. Na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski predavači su stručnjaci u svojim područjima, s višegodišnjim praktičnim iskustvom te razvijenim vještinama prijenosa znanja drugima. Naši predavači shvaćaju da obrazovni proces nije samo učenje, već i priprema za daljnji profesionalni rad, tako da se tokom obrazovnog procesa polaznici pripremaju za rješavanje stvarnih problema na tržištu u području za koje se obrazuju. Istovremeno, predavači su i mentori koji pružaju podršku i inspiraciju za polaznike tako da ne samo da prenose znanje, već i motiviraju polaznike i nadahnjuju ih da dosegnu svoj puni potencijal.

 

Nastava prilagođena početnicima

Za upis naših obrazovnih programa polaznici u pravilu ne trebaju imati predznanje te je sva nastava prilagođena početnicima. Polaznici često ističu umrežavanje s drugim polaznicima i predavačima kao dodanu vrijednost naših programa te često ostaju međusobno u kontaktu razvijajući svoje karijere. Naši predavači kombiniraju različite metode poučavanja i nove tehnologije kako bi potaknuli aktivno sudjelovanje polaznika u nastavi, što uključuje upotrebu interaktivnih aplikacija, online resursa, timskog rada i drugih oblika suradnje. Ova raznolikost metoda osigurava da polaznici dobiju najbolje moguće obrazovanje koje uzima u obzir interese, potrebe i ciljeve svakog polaznika.

 

Osiguranje kvalitete

Radi osiguranja kvalitete nastave,  pratimo zadovoljstvo putem anonimnih anketa nakon svakog održanog predavanja što dovodi do visokog zadovoljstva polaznika. Na kraju nastave na svakom programu provodimo NPS upitnik (net promoter score, mjera koja označava zadovoljstvo kupaca) te je na našim programima prosječna ocjena u pravilu iznad 9 od maksimalnih 10. Također, polaznici imaju direktan kontakt prema stručnim službama Učilišta tako da sve potencijalne izazove rješavaju sa zadovoljstvom u najkraćem roku.

 

Prilika za napredak i put do uspješne karijere

Naši programi odobreni su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, a polaznici dobivaju uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu, što značajno povećava šanse za dobivanje posla ili napredovanje. Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski je locirano u Zagrebu na adresi Selska 119 i odlično je povezano javnim prijevozom, a parkinga ima dovoljno u blizini tako da možete opušteno dolaziti ako nas trebate, iako sve možete riješiti online bez dolaska u referadu.

 

Umrežavanje s ostalim članovima HUP-a za kvalitetniji rad Učilišta

Već 20 godina izvodimo obrazovne programe koji se usklađuju s potrebama na tržištu rada i trendovima na tržištu stoga smo se pridružili Hrvatskoj udruzi poslodavaca kako bismo se umrežili s ostalim članovima i podijelili svoja znanja i iskustva, a i naučili nešto novo od drugih.

Posjetite našu web stranicu www.petarzrinski.hr kako biste saznali više o našim programima. Odaberite Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski i uložite u svoju budućnost.

 

 

  

vrh stranice