Novi član HUP-a: Tminus10

27.09.2023.

Tminus10 društvo osnovano je 2021 g. Tminus10 kroz paletu usluga u savjetovanja, podržavamo naše klijente u razvoju originalnih rješenja za njihove najvažnije izazove u TELEKOMUNIKACIJAMA, INFORMACIJSKOJ TEHNOLOGIJI I ELEKTRONICI. 

Naši zaposlenici i partneri imaju preko 20 godina iskustava u ICT segmentu sa mnogim naprednim tehnološkim kompetencijama iz područja 5G/6G, računarstva u oblaku, umjetne inteligencije, organizacije i napredne analitike. Poslovanje koje je u najvećem djelu orijentirano na izvoz znanja i iskustva,  u zadnjem periodu fokusirano je stvaranje vrijednosti kroz transformacijske strategije i inovativni poslovni dizajn, ekonomiju mrežne izgradnje, buduće operativne modele i povećanju efikasnosti te razvoju talenata u tehnološkoj industriji.

„Bez obzira na višegodišnje iskustvo i sudjelovanje u radu HUPa, izrazito sam uzbuđen što sam dobio priliku svoju mladu kompaniju pozicionirati da postane dio ovog uglednog udruženja koje ima tako dubok i pozitivan utjecaj na poslovnu zajednicu u Hrvatskoj. Spremni smo dati svoj doprinos i angažirati svoje znanje i iskustvo kako bi podržali misiju HUP-a u unapređenju poslovnog okruženja i poticanju održivog razvoja. Vjerujem da ćemo zajedno moći ostvariti izvanredne rezultate i doprinijeti boljoj budućnosti za sve nas.“ , izjavio je Tomislav Makar, glavni direktor Tminus10.

vrh stranice