Novi član HUP-a: Forca Digital Agency

15.01.2020.

Forca Digital Agency digitalna je agencija iz Zagreba koja vam pomaže da promovirate svoj posao nekima od najraspoloživijih trenutnih digitalnih alata na tržištu marketinga. Naša pristupačnost i rasprostranjenost networkinga u svim domenama tržišta, omugućit će vam da prosperirate i dovedete svoje poslovanje na najvišu razinu.

Usluge koje nudimo su Social Media Marketing, Internet Advertising, Content Marketing, Event Management i Mobile Game Development.

Društvene mreže postale su nešto što prije 10 godina nitko nije očekivao - dominantan izvor upoznavanja novih ljudi, zabave, dolaska do svih vrsta informacija, ali i poslovanja. Prema vašim potrebama i očekivanjima možemo stvoriti atmosferu kakvu želite na vašim poslovnim društvenim mrežama. Ona uključuje kvalitetnu fotografiju, maštovit copywriting i srdačan community management. Recite nam preko kojih društvenih mreža želite doći do svojih kupaca, a mi ćemo vam predložiti kako bi to bilo najefikasnije realizirati. Važno nam je bildanje vašeg brand awarenessa i budite uvjereni da ćemo ga podići na zavidnu razinu.

Internet je nedavno premašio svaki drugi medij kad je u pitanju funkcionalno oglašavanje. Direktni marketing, kontekstualno oglašavanje ili nešto treće – sve to možemo učiniti prema vašim potrebama. Tu smo da napravimo analizu vaše web stranice i predložimo vam kako ju iskoristiti za funkcionalnu online prezentaciju vašeg brenda te njome postignete što više konverzija.

Sadržaj je u 21. stoljeću postao okosnica poslovanja, a time i marketinga. Ako želite uspjeti i biti konkurentni na tržištu rada, važno je na pravi način kupcima predočiti što točno nudite. Ako vjerujete u svoj proizvod ili uslugu te nam jasno objasnite kako i čime želite istaknuti svoju originalnost i svrhovitost u društvu, onda smo prava agencija za vas. Kreirat ćemo vam tekst za web stranicu, blog postove, članke za publikacije pa i knjige. Zašto? Zato što znamo kako!

Poslovni događaji naša su velika specijalnost i još veća radost! Danas je networking važniji nego ikad, a poslovni događaji idealna su mjesta za tu vrstu aktivnosti. Trebate li konferenciju, promociju, rođendanski party, team building ili samo zatvoreni tip večere za skupinu ljudi, tu smo da osiguramo sve detalje, bez da trošite svoje vijeme i energiju na organzaciju.

Društvene igre oduvijek su sredstvo razbibrige, ali i učenja novih znanja i vještina. Danas, dok je mobitel neodvojivi dio nas, razvoj mobilnih aplikacija postao je popularniji nego ikad, a gaming industrija vrlo profitabilna. Virtualna interaktivnost uvodi nas u svjetove kakve realnost za sad ne može realizirati pa je to njezina velika prednost. Svaku ideju koju imate slobodno podijelite s nama, a naši programeri odratit će posao od kreiranja vaše ideje, preko testiranja do stavljanja mobilne igre na tržište. Prema dogovoru, odraditi možemo i marketing za igru kako bi njezin download postao efektivniji, a vaša zarada veća.

„Forca“ na talijanskom jeziku znači snaga, a osim snage i pozitivne energije imamo mnoštvo optimizma, vještina i sposobnosti kojima ćemo oplemeniti vaše strasti te svaku vašu ideju uspješno dovesti do vaših kupaca.

Obratite nam se i probudite svoju poslovnu snagu!

Kontaktirati nas možete u svakom trenutku i pitati sve što vas zanima. Tu smo da vam odgovorimo na svaki upit i razmotrimo mogućnost suradnje, bez obzira trebate li samo poziv s nekoliko pitanja ili sastanak u četiri oka. Prilagodit ćemo se vama i vašoj tvrtki kako biste konstruktivno raspolagali svojim vremenom.

 

Kontakt:

 Željka Barišić

Chief Executive Officer | Forca Digital Agency 

m: + 385 91 502 31 21

e: zeljka@forcadigitalagency.com 

a: Jaruščica 9a, Zagreb 10020, Croatia 

www.forcadigitalagency.com 

 

 

vrh stranice