Novi član HUP-a: MIKRIS Project Management

15.01.2020.

Tvrtka MIKRIS Project Management za poslovno savjetovanje osnovana je 2014. godine i sastavljena je iz ekipe stručnjaka s dugo godišnjim iskustvima na različitim područjima poslovnog savjetovanja. Primarno područje djelovanja je vezano na upravljanje projektima, planiranje ulaganja, pomoć u dobivanju povoljnijih kredita EU i pružanje potpore u primanju bespovratnih sredstva financiranja.

Naša tvrtka usmjerena je na fazu pripreme projekta, natječaja, upravljanje, koordinaciju i provođenje projekata te sadržaja i financijsko praćenje odobrenih projekata. Isto tako naše usluge uključuju istraživanje tržišta, koje je temelj za razvoj kvalitetne i dobre poduzetničke ideje. Naša konkurentna prednost je u tome što tvrtka nudi kompletnu uslugu od razvoja ideje do suradnje kod realizacije projekta. Radimo sa javnim (općine, državne agencije, obrazovne ustanove i institucije) i privatnim sektorom (od malih pa do velikih poduzeća). U svom dugogodišnjem poslovanju smo realizirali veliki broj većih i manjih projekata, kao što su: izgradnja hotela, komercijalizacija proizvoda, razvoj inovativnih proizvoda, opremanje objekata, povećanje konkurentnosti proizvodnih tvrtki, projekti istraživanja i razvoja itd.

Naši visoko obrazovani stručnjaci su profesionalni i njihov pristup je orijentiran k uspjehu, glavna im je briga razvoj dobrih ideja i transformacija tih u uspješne projekte i lukrativne poslove.

Pored navedenog se također bavimo s organizacijom mjesečnih poslovnih događaja - Adria Business Network, koji kroz edukaciju potiču povezivanje i umrežavanje malih i srednjih poduzetnika.

Članstvo u HUP-u vidimo kao jedan doprinos i dodanu vrijednost našem poslovanju, kako bi ojačali poziciju i prepoznavanost tvrtke MIKRIS Project Management i njenih usluga na tržištu.

 

Kontakt:

kristina.krstinic@mikris.eu

Mob: 099/6631 124

vrh stranice