NOVI ČLAN HUP-A: DING.jobs

09.05.2022.

DING.jobs je prvi hrvatski startup fokusiran na studentske i entry-level poslove. Platforma je krenula s radom početkom 2021. godine, a trenutno ju koristi preko 15.000 studenata i 500 poduzeća diljem Hrvatske.

Studenti putem DING aplikacije, dostupne na iOS i Android operativnim sustavima, kreiraju svoj studentski profil u kojem prilažu svoju biografiju, iskustva, vještine, radove i sav relevantan sadržaj. Nakon prijave, korisnik pretražuje aktivne poslove i prijavljuje se u par klikova, a također može i pregledavati veliku količinu informativnog i zabavnog sadržaja kojeg poslodavci objavljuju na dnevnoj bazi kroz DING-ov Explore feed.

 

Studenti vole DING iz mnogih razloga. Aplikacija je moderna i intuitivna, komunikacija s poslodavcima jednostavna i transparentna, nema isteklih oglasa, a kandidati uvijek dobiju odgovor na prijavu.

 

Poslodavci su također oduševljeni svim prednostima DING-a:

・    brza i jednostavna registracija i objava oglasa

・    moderni, privlačni oglasi - svaki oglas ima atraktivan vizual i pozdravnu poruku te sve informacije o poziciji, uredno organizirane

・    screening pitanja - poslodavac ih određuje pri izradi oglasa, a kandidatima se postavljaju automatski prilikom prijave. Prijave se kasnije mogu filtrirati ovisno o odgovorima.

・    lakoća kontaktiranja studenata - brza komunikacija kroz chat

・    Explore feed - mogućnost objavljivanja informativnog i zabavnog sadržaja u cilju približavanja poduzeća studentima - employer branding

・    angažiran DING tim - uvijek na raspolaganju za sva pitanja, savjete i podršku

 

Od ožujka 2021. godine preko DING-a je do sada objavljeno preko 1.000 poslova na koje se prijavilo više od 10.000 korisnika, a priliku za intervju s poslodavcem dobilo je preko 2.000 kandidata. Procjenjuje se da je putem ove platforme do sada zaposleno više od 800 studenata.

 

U DING-u se mogu pohvaliti da njihovu platformu koriste poduzeća kao što su PBZ, Erste bank, RBA, HT, A1, Telemach, Nanobit, Rimac automobili, ASEE Hrvatska, Konzum, Lidl, Kaufland, SofaScore, IN2, Infinum i mnogi drugi.

 

DING služi i kao svojevrsni dokaz vlastite ideje - većina trenutnih članova ovog mladog tima zaposleno je putem DING aplikacije!

 

DING je postao članom HUP-a još u lipnju prethodne godine. Članstvo im je omogućilo širenje vlastite poslovne mreže, ali i upoznavanje s raznim novim projektima i dijeljenje vlastitih iskustava i znanja s ostalim članovima. Kao ponosni član, DING planira nastaviti s razvojem platforme i širenjem svijesti o svojem inovativnom rješenju problema zapošljavanja studenata.

 

Na svojem poslovnom putu, DING tim se često susretao s raznim preprekama. Od ograničenja povezanih s COVID-19 pandemijom do sumnji mnogih poslodavaca o korisnosti njihovog rješenja. Mladi, beskrajno motivirani DING tim se svakodnevno suočava s ovakvim i sličnim izazovima, a kroz njihovu ustrajnost, posvećenost te iskren i angažiran pristup, sve više poslodavaca prepoznaje vrijednost koju im DING pruža.

Možete ih posjetiti i kontaktirati putem
službene stranice, kao i putem Facebook-a, Instagram-a i LinkedIn-a.

vrh stranice