Novi član HUP-a: IDE3 d.o.o.

11.05.2021.

IDE3 d.o.o. od svog osnutka 2008. godine IDE3 d.o.o. pruža najširi spektar ICT usluga. Pomažu tvrtkama da transformiraju svoje poslovanje digitalizacijom procesa i modernizacijom radne okoline. IDE3 d.o.o nudi potpuna ICT rješenja, od savjetovanja i projektiranja do implementacije, održavanja i zaštite IT sustava i infrastrukture. Izrađuju kompleksna web i mobilna softverska rješenja, a njihov edukacijski centar nudi edukacije za poslovne korisnike iz svih područja ICT-a. Širokom paletom ICT usluga osiguravaju neprekidno poslovanje po najvišim standardima kibernetičke sigurnosti.

Osim pružanja IT usluga i izrade poslovnih aplikacija, IDE3 d.o.o pokrenuo je 2017. humanitarni projekt „Kompići “ kao spoj dugogodišnjeg poslovnog iskustva i želje za pomaganjem onima kojima je potrebno.

2018. lansirali su FairVotes - jedinstvenu aplikaciju za provedbu skupština, izbora i glasovanja koja služi i za jednostavno glasanje, ali i za značajno zahtjevnije događaje.  Broj korisnika raste iz dana u dan, a danas broji preko 50.000 glasača u više od 800 održanih glasanja.

Iste godine lansirali su i Gymdesk - moderno softversko rješenje za sveobuhvatno vođenje sportskog centra, teretane, spa/fitness centra ili sportskog kluba koji pomaže u digitalizaciji poslovanja svima onima kojima je sport na prvom mjestu.

 

Kontakt: IDE3 d.o.o

E-mail: info@ide3.hr

Telefon: 01 77 87 333

vrh stranice