Novi član HUP-a: Data.Link Unija

03.06.2022.

Iz nekoć male obiteljske tvrtke Data-Link koja bilježi preko 30 godina uspješnog poslovanja spajanjem sa holdingom Unija, slovenskom računovodstvenom kućom koja je prisutna u 14 europskih zemalja uključujući i područje cijele bivše Jugoslavije, stvorena je najveća regionalna grupacija specijalizirana za računovodstvene usluge.

Danas je Data-Link Unija jedna od vodećih računovodstvenih grupacija u Hrvatskoj, te jedna od rijetkih koja svojim klijentima pruža kompletnu uslugu podrške u poslovanju – od računovodstvenih usluga, obračuna plaća, informatičke podrške, poslovnog izvještavanja, poslovnog, poreznog i pravnog savjetovanja, do specifičnih rješenja prilagođenih potrebama klijenta.

Trenutno u Hrvatskoj brojimo preko 300 klijenata, od kojih su mnogi multinacionalne korporacije te velika, srednja, ali i brojna mala perspektivna poduzeća koja zahtijevaju usluge visoke razine. Kako bismo pružili kvalitetnu i pravovremenu uslugu našim klijentima u Hrvatskoj imamo više od 90 zaposlenih stručnjaka koji mjesečno obrade preko 10 tisuća platnih lista i više od 50 tisuća razne računovodstvene dokumentacije. Uz to, u sklopu naših Consulting i IT društava, imamo tim od 15 zaposlenih koji pružaju široki spektar usluga i podrške našim internim i vanjskim klijentima. Cilj nam je ove brojke i dalje povećavati kako pratimo rast naših klijenata.

Osiguravajući usluge najviše kvalitete uspješno smo implementirali certifikate ISO 9001 za upravljanje kvalitetom, ISO 27001 za informacijsku sigurnost, te ISAE 3402. Usluge pružamo bespapirno kako bismo uštedjeli vrijeme, smanjili mogućnost pogrešaka, te omogućili klijentima pristup dokumentaciji u bilo koje vrijeme.

vrh stranice