Novi član HUP-a: COFACE HRVATSKA d.o.o.

27.09.2023.

Coface je globalni lider u kreditnom osiguranju i upravljanju rizicima, s preko 75 godina iskustva i jedinstvenom globalnom mrežom podataka. Omogućujemo našim klijentima siguran razvoj poslovnih transakcija na domaćem, ali i izvoznim tržištima. Coface je izravno, ili putem svojih partnera prisutan u 100 zemalja diljem svijeta.

Na hrvatskom tržištu, tvrtka Coface Adriatic d.o.o. specijalizirana je za pružanje usluga procjene i upravljanja poslovnim rizicima, dok je novoosnovana Coface Hrvatska d.o.o. specijalizirana za zastupanje u osiguranju i pruža usluge kreditnog osiguranja.

 COFACE ADRIATIC d.o.o., specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga praćenja i procjene rizika poslovanja. Već više od 25 godina, pružamo podršku klijentima na hrvatskom tržitu kroz poslovna izvješća, kreditne ocjene i mišljenja, monitoring i ostala inovativna rješenja za upravljanje rizicima poslovanja.

Poslovne informacije za procjenu kreditnog rizika

Prevencija rizika neplaćanja počinje prikupljanjem relevantnih i ažurnih poslovnih informacija o dužnicima i njihovom okruženju. S našom jedinstvenom globalnom informacijskom mrežom s analizama rizika pomažemo vam procijeniti financijsku situaciju vaših dužnika i dobavljača. Prikupljene i analizirane informacije reproduciraju se u nekoliko oblika: poslovni izvještaji, skraćeni pokazatelj pojedinačnih i globalnih razina rizika i različite preporuke za preuzimanje rizika i alati za praćenje. Naša opsežna informacijska mreža pruža kritične uvide u stvarnom vremenu kada ih trebate. To olakšava razvoj vašeg poslovanja, odgovaranje na kritične rizike i izbjegavanje loših poslova.

Coface Poslovne informacije vam pomažu da donosite sigurne poslovne odluke i omogućuju praćenje kreditne situacije vaših kupaca kako biste mogli ublažiti rizik poslovanja. Kroz mrežu međunarodnih izvora informacija, Coface podaci poslovnih informacija unose se u jedinstvenu globalnu informacijsku mrežu s analizama rizika koja donosi naša kreditna mišljenja, kreditne ocjene i kreditno osiguranje. Kreditne odluke dostupne su online 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu za više od 80 milijuna poduzeća.

Potražite više na: https://www.coface.hr/Ponuda/Coface-Adriatic

Naplata potraživanja

Neuspjeh u naplati dugova i kašnjenja u plaćanju mogu značajno utjecati na vaš novčani tok i utjecati na vaš poslovni rezultat. 25% stečajeva je zbog neplaćenih dugova, a jedan veliki dužnik može ozbiljno ograničiti vaše poslovanje i čak ugroziti opstanak vašeg poduzeća. Coface međunarodna mreža stručnjaka za naplatu potraživanja specijalizirana je za učinkovitu, bez stresa i brzu naplatu potraživanja. Pružamo jedinstvenu kontakt osobu, bez obzira na zemlju dužnika i tako ograničavamo vaše gubitke, minimiziramo prekid vašeg poslovanja i omogućujemo pristup lokalnim pravnim timovima.

Potražite više na: https://www.coface.hr/Ponuda/Naplata-potrazivanja

COFACE HRVATSKA d.o.o., specijalizirana je tvrtka za zastupanja u osiguranju. Pruža podršku klijentima na hrvatskom tržitu kroz inovativna prilagođena rješenja kreditnog osiguranja za poduzeća, od mikro i malih sve do velikih korporacija na domaćem, ali i izvoznim tržištima.

Osiguranje potraživanja štiti prodavače roba i usluga na kredit od rizika neplaćanja kupaca. Coface nudi sveobuhvatan paket proizvoda kreditnog osiguranja protiv potencijalnog neplaćanja kupaca, s pokrićem u približno 200 zemalja diljem svijeta. Polica osiguranja potraživanja pokriva neplaćeni iznos kredita od prodaje vašim kupcima. Bez obzira odlučite li zaštititi svoje domaće i/ili izvozno poslovanje, u mogućnosti ste minimizirati rizike povezane s klijentovom nesolventnošću ili odgođenim plaćanjem.

Coface osiguranje potraživanja moćan je alat koji kombinira informacije i zaštitu koja vam je potrebna za ublažavanje rizika od neplaćanja. Ukoliko osigurani kupac ne plati, mi preuzimamo rizik i isplaćujemo odštetu prema uvjetima vaše police.

Coface kreditno osiguranje, namjenjeno je poduzećima od mikro i malih sve do korporacija, kako bi se poduzeća zaštitila dužnika koji nisu u mogućnosti platiti i stvaraju nenaplativa potraživanja zbog rizika nesolventnosti.

Kako vam Coface usluge mogu pomoći da spriječite neplaćanje računa?

  • Predvidite i riješite zaostala plaćanja kupca;
  • Iskoristite pristup jedinstvenoj globalnoj mreži podataka i stručnost o upravljanju kreditnim rizikom;
  • Primite personalizirani savjet od našeg lokalnog stručnjaka prisutnog na vašem tržištu;
  • Bezbrižno se fokusirajte na razvoj vašeg poslovanja

Potražite više na: https://www.coface.hr/Ponuda/Coface-Hrvatska

 

BESPLATNE EKONOMSKE ANALIZE

Međunarodna mreža stručnjaka svakodenvno prati i procjenjuje rizike po državama i sektorima diljem svijeta. Lokalnim pristupom stručnjaci donose detaljne analize i procjene za 13 sektora djelatnosti i 162 države svijeta. Istražite besplatno najnovije analize i istraživanja o plaćanjima poduzeća prema sektorima i državama. Usporedite procjene i analize rizika nekoliko država odjednom i donesite sigurnu poslovnu odluku.

Nove ekonomske analize potražite na:  https://www.coface.hr/Ekonomske-analize

Pratite Coface novosti i publikacije i na LinkedIn-u: https://www.linkedin.com/company/coface i ne propustite saznati sve novosti i analize globalnog gospodarstva.

Za više informacija kontaktirajte nas: marketing-adriatic@coface.com ili posjetite našu internet stranicu https://www.coface.hr

vrh stranice