KONFERENCIJA UŽIVO I ONLINE: „PROŠIRITE POSLOVANJE NA TRŽIŠTE SAD-a“ u organizaciji HUP-a, Veleposlanstva SAD-a, hrvatskog društva Armatus Prudentia d.o.o. i američkog društva Trans-Atlantic Market Development

30.06.2021.

Pozivamo vas da nam se pridružite na hibridnoj konferenciji „Proširite poslovanje na tržište SAD-a“ koja će se održati 30.06.2021. godine, s početkom u 11:00 sati, u prostorijama Wespa Spaces, Zavrtnica 17, Zagreb. Ako ne možete biti s nama uživo, pridružite nam se online u praćenju konferencije te saznajte zašto i kako proširiti svoje poslovanje na najveće potrošačko tržište na svijetu.

Na konferenciji će se nazočnima obratiti gospodin Mark Fleming, Charge d’ Affairs u Veleposlanstvu SAD-a u Hrvatskoj, kao i gospodin Mihael Furjan, predsjednik HUP-a.
Sudionicima će se obratiti  Emir Avdić iz američkog društva Trans-Atlantic Market Development i Mauro Lukić iz hrvatskog društva Armatus Prudentia d.o.o. koji zajedničkim snagama kontinuirano rade na izlasku hrvatskih poduzetnika na tržište SAD-a.

Na konferenciji će se predstaviti i govoriti uspješni hrvatski poduzetnici koji već posluju na tržištu SAD-a. Svoje iskustvo s nama će podijeliti Matija Žulj, direktor u društvu AGRIVI d.o.o., te Ivan Jelušić, osnivač i strateški direktor u društvu ORQA d.o.o.

Kao posebnost ove konferencije ističemo sudjelovanje dviju američkih saveznih država - Kalifornije i Tennessee, a koje će izložiti prednosti dolaska na njihova tržišta, kao i beneficije koje nude hrvatskim poduzetnicima.

Cjeloviti program konferencije nalazi se ovdje.

S obzirom na epidemiološke mjere, broj sudionika uživo je ograničen, stoga kako biste osigurali svoje sudjelovanje uživo na konferenciji prijavite se na vrijeme putem sljedećeg obrasca:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=TMpWVvbplU-nydOimPUfCU1DuouLiONIo3o8RU-yi4hUMDE1SldZWjFXRjA1VkpWTE1VQzFMSkpPUy4u.

Ostali sudionici konferenciju će moći pratiti online putem sljedeće poveznice:

https://zoom.us/j/96728788309?pwd=aW5KbFJYMlZvUTZiMElqcDZySzZJdz09

Lozinka: 342624

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

vrh stranice