Konferencija „ULAGANJA EUROPSKE INVESTICIJSKE BANKE U UKRAJINU I ZAPADNI BALKAN: POSLOVNE PRILIKE ZA HRVATSKA DRUŠTVA“

08.04.2024.

Poštovani članovi,

pozivamo vas na konferenciju „ULAGANJA EUROPSKE INVESTICIJSKE BANKE U UKRAJINU I ZAPADNI BALKAN: POSLOVNE PRILIKE ZA HRVATSKA DRUŠTVA“ koja će se održati 8. travnja 2024. godine s početkom u 8:30 sati u velikoj dvorani Hrvatske udruge poslodavaca u Zagrebu, Radnička cesta 37a.

Europska investicijska banka (EIB) je banka Europske unije (EU), u zajedničkom vlasništvu država članica EU-a, uključujući i Republiku Hrvatsku. Uloga EIB-a je dati poticaj zapošljavanju i gospodarskom rastu u Europi, podržati mjere za ublažavanje klimatskih promjena te promicati politike EU-a izvan granica EU-a. EIB Global ogranak je EIB-a posvećen financiranju razvoja i održivosti, klimatskih mjera i inovativnih ulaganja u područjima izvan EU.

Hrvatska društva imaju mogućnost sudjelovanja na natječajima u okviru projekata u čijem financiranju sudjeluje EIB te će konferencija pružiti detaljni uvid u mogućnosti i poslovne prilike za hrvatska društva i stručnjake u postupcima javne nabave u projektima EIB-a u Ukrajini i na zapadnom Balkanu.

Na početku konferencije, nazočnima će se obratiti Irena Weber, glavna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), Slađana Ćosić, voditeljica ureda Grupe EIB-a u Hrvatskoj te Marko Primorac, ministar financija Republike Hrvatske.

Program konferencije

Jezici konferencije su hrvatski i engleski uz osigurani simultani prijevod.

Molimo potvrdu dolaska do srijede 3. travnja 2024. na poveznici.

vrh stranice