HUP Poziv - Radni ručak s gradonačelnikom Grada Splita, Ivicom Puljkom

10.04.2024.

Pozivamo vas na Radni ručak s gradonačelnikom Grada Splita, Ivicom Puljkom, u srijedu, 10. travnja 2024. godine, s početkom u 13:00 u Hotelu Park Split, Hatzeov perivoj 3, Split.

Nakon 20 uspješnih godina i održanih 65 Radnih ručaka s poduzetnicima u Zagrebu, odlučili smo organizirati takva događanja s gradonačelnicima u drugim velikim gradovima.

Za gospodarski razvoj na lokalnoj i regionalnoj razini, kao i povoljnu poduzetničku okolinu važni su gradonačelnici jer kreiraju i provode politike na razini jedinica lokalne samouprave. Suradnja gradonačelnika i poduzetnika značajna za razvoj i napredak lokalnih zajednica. Bez poduzetnika nema lokalne samouprave, a bez lokalne samouprave ne mogu ni poduzetnici. Gradovi snažno utječu na povećanje poslovne aktivnosti, olakšavaju privlačenje novih ulaganja, a poduzetnici kroz svoje proizvode i usluge zadovoljavaju potrebe stanovnika grada ali i posjetitelja i turista.

Stoga i za gradove, kao i za poduzetnike, postoje iste ključne teme kao što su: poduzetničko okruženje i povećanje gospodarske aktivnosti u Gradu Splitu.

Krajnji cilj i gradskoj upravi kao i poduzetnicima i građanima je isti: efikasnija i kvalitetnija uprava, stabilno poslovno okruženje, povećanje kvalitete života u gradu, te na koncu pravednije društvo.

To su neke od tema koje će gradonačelnik Grada Splita Ivica Puljak obuhvatiti u svojem izlaganju, a potom slijedi rasprava s pitanjima te druženje uz ručak.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 40 eura + PDV = 50 eura.
 
Link za kupnju kotizacije je ovdje.

Radni ručak održava se u Hotelu Park Split, Hatzeov perivoj 3, Split, s početkom u 13.00 sati, a prijava sudionika započinje u 12.30 sati.

Radni ručak traje od 13.00 do 15.00 sati.

Broj mjesta je ograničen, te će se prijave zatvoriti nakon popunjavanja kapaciteta dvorane.

Kako bismo racionalno koristili vrijeme za raspravu, a za određena pitanja već i pripremili moguće odgovore od gradonačelnika, pozivamo vas da, ako to želite, pošaljete svoja pitanja za gradonačelnika Ivicu Puljka, na adresu anny.brusic@hup.hr .

Ako vas zanima kako je protekao prethodni Radni ručak, s gradonačelnikom Grada Zagreba Tomislavom Tomaševićem, pogledajte OVDJE.

    SPONZORS poštovanjem,

 
Irena Weber                                                                      Petar Šimić
Hrvatska udruga poslodavaca                 HUP – Udruga malih i srednjih poduzetnika
glavna direktorica                                                             predsjednik

 

vrh stranice