Konferencija HUP-UPG: Kako provesti nabavu radova bez rizika izvođača i naručitelja

16.05.2024.

Prva godišnja konferencija o nabavi građevinskih radova „Kako provesti nabavu radova bez rizika izvođača i naručitelja“ u organizaciji HUP-Udruge poslodavaca graditeljstva, održati na drugoj lokaciji, u obližnjem DoubleTree by Hilton Hotelu, Ul. Grada Vukovara 269a, Zagreb u četvrtak, 16. svibnja 2024. g., s početkom u 9 sati.

Najbliže javne garaže dostupne su Vam u DoubleTree by Hilton Hotelu te na Radničkoj cesti u sklopu GreenGold centra, Centra 2000 i PBZ kompleksa.

U slučaju da ste spriječeni osobno nazočiti, molimo Vas da nam to javite do kraja današnjeg dana, a konferenciju možete pratiti putem youtube kanala Hrvatske udruge poslodavaca na ovoj poveznici.

 

PRIJEVE SU ZATVORENE.

Broj sudionika je bio ograničen, a sudjelovanje besplatno za članove HUP-a. 

PROGRAM

  • Konferencija je namijenjena ponuditeljima (izvođači radova, stručni nadzor, projektanti, voditelji projekata i sl.), naručiteljima, kontrolnim tijelima, javnom i privatnom sektoru, predstavnicima tijela u sustavu javne nabave i drugim stručnjacima s područja graditeljstva i građevinskog prava.
  • Pridonijet će razmjeni iskustava sudionika te prikazati najnovije zakonodavne promjene.
  • Konferencija će obuhvatiti područja što se odnose na unaprjeđenje komunikacije, rješavanje problema te učinkovito organiziranje procesa.
  • Izlaganja i interaktivni paneli posvećeni su rješavanju izazova s kojima se susreću pripadnici tima koji sudjeluje u strategiji, davanju inputa u predmete nabava, pripremi i provedbi postupaka, kao i izvođenju radova.
  • Sudionici imaju priliku čuti više o aktualnim pitanjima i rješenjima vezanim za nove propise koji uređuju pravo javne nabave, nove zahtjeve koji se postavljaju pred naručitelje i ponuditelje u budućnosti.
  • Obradit ćemo teme rizika za izvođače kod izmjene ugovora s osnove promjene projekata, produljenja rokova i / ili poremećaja cijena.
  • Razmotrit ćemo rješenja vezana za ovlasti svih sudionika gradnje poput naručitelja, voditelja projekta, stručnog nadzora, projektantskog nadzora, FIDIC inženjera i dr.
  • Dat ćemo osvrt i na pitanja primjene Kolektivnog ugovora za graditeljstvo u javnoj nabavi.

 

Inspirativni govornici, dinamične diskusije i praktični primjeri motivirat će vas da o nabavi radova razmišljate na potpuno nov način. 


U očekivanju vaše i prijave vaših kolega,

S poštovanjem,

VAŠ HUP

vrh stranice