JAVNI POZIV - PROGRAM ZA IZGRADNJU KAPACITETA I INVESTICIJSKE SPREMNOSTI ZA STARTUPOVE, PROJEKTNE TIMOVE I PODUZETNIKE POČETNIKE

28.06.2021.

Hrvatska udruga poslodavaca, kao dio projektnog tima Projekta BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s područja Primorsko goranske županije za uključivanjem u program Projekta - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

PROGRAM RADIONICA – SUPER PRILIKA ZA PROJEKTNE TIMOVE

Powered by Zagrebacka banka d.d., Visoka poslovna škola PAR i Centar za inovacije i poduzetništvo d.o.o.

Uzimajući u obzir sve specifičnosti ponude obrazovnih programa za poduzetnike početnike, potrebe u segmentu društvenog poduzetništva, te vodeći se informacijama samih startupova, BAIF nudi „tailor made“ program za poduzetnike početnike, koji je nadopunjen podrškom iskusnih mentora u stvarnom vremenu te sveobuhvatnu i strukturiranu podršku.

Timovi će tako proći kroz trotjedni edukacijski program, koji se odvija elektroničkim putem, korištenjem BAIF LMS platforme. Lekcije su unaprijed snimljene i mogu se konzumirati bilo kada, a pojedina cjelina otvara se ponedjeljkom i ostaje otvorena do završetka programa. Osim videolekcija, polaznici programa će dobiti popratne materijale, predloške za popunjavanje raznih metodologija (gdje je primjenjivo) te alat u MS Excelu za poslovno planiranje.

Program također uvodi jedinstvenu metodologiju mjerenja društvenog učinka te će sa svakim timom raditi mentori koji će svojom ekpertizom pomoći razviti/definirati i mjeriti društveni učinak svake ideje te će pomoći timovima odskočiti iz uobičajenih tračnica investicijske startup scene u Hrvatskoj.

Nakon okončanja programa organizirat će se demoday te će timovi dobiti priliku prezentirati svoj projekt/ideju investitorima te krenuti u potragu za svojim “poslovnim anđelom”.

 

SADRŽAJ PROGRAMA

Ø  Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina,

Ø  Automatizirano praćenje napretka,

Ø  3 sata individualnih konzultacija odabranih mentora,

Ø  Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja,

Ø  Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija.

Program se provodi od 28. lipnja do 16. srpnja 2021. godine, dok će bootcamp biti 14., 15. i 16. srpnja 2021. godine.

PRIJAVITE SE!

Prijave se vrše putem Startup Includer Platforme, a prijaviti se možete do zaključno 20. lipnja 2021.

 

                                                       

                                                                

                                                                                                                                                                              

PRIDRUŽITE NAM SE U PROMICANJU INVESTICIJSKOG EKOSUSTAVA ZA ULAGANJA S DRUŠTVENIM UTJECAJEM U REPUBLICI HRVATSKOJ TE SE KROZ STRUČNO VODSTVO I SAVJETOVANJE PRIPREMITE VAŠ DRUŠTVENO KORISTAN PROJEKT ZA INVESTICIJU!

 

NAZIV PROJEKTA: BAIF - BUSINESS ANGELS IMPACT FUND

Ovaj projekt dobio je financijsku potporu Programa Europske unije za zapošljavanje i društvene inovacije "EaSI" (2014.-2020.)

Nositelj projekta je Krapinsko-zagorska županija dok su koordinatori Zagorska razvojna agencija,

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije, Feelsgood Capital Partners i Hrvatska udruga poslodavaca.

Projekt je ukupno vrijedan 318.441,63 EUR, od čega se kroz potporu Europske komisije, EASI program, sufinancira 249.641,63 EUR, a ostatak sredstava vlastiti je doprinos partnera.

 

vrh stranice