Predsjednica HUP-a Rijeka Maša Smokrović održala sastanak s gradonačelnikom Grada Kastva

02.07.2021.

Maša Smokrović, predsjednica HUP-Regionalnog ureda Rijeka i Ante Pirc, iz tvrtke Crocon d.o.o, predstavnik članica HUP-a s područja Kastva, sastali su se na inicijativu poduzetnika s gradonačelnikom Grada Kastva Matejom Mostarcem.

Predstavljajući HUP, Smokrović je naglasila kako je suradnja HUP-a i čelnih tijela lokalne i područne (regionalne) samouprave važna za razvoj i jačanje gospodarstva te da lokalni poduzetnici mogu dati svoj aktivan doprinos u svim strateškim i operativnim gospodarskim pitanjima Grada.

 Gradonačelnik Matej Mostarac pozdravio je  inicijativu HUP-a te naglasio važnost zajedničke suradnje. Istaknuo je kako je Grad Kastav dobio EU sredstva za projekt „Kastav Smart Start“  za start-up poduzetnički inkubator te će suradnja sa HUP-om i povezivanje poduzetnika biti izuzetno važna.

Također, pozvao je  HUP na sudjelovanje u nastanku programa poticanja poduzetništva koji Grad Kastav donosi svake godine te u organizaciji Belog pundeljka,  dan nakon Kastavske tradicionalne Bele nedeje,  kada Gradonačelnik poziva kastavske poduzetnike.

U smjeru jačanja zajedničke suradnje Grada Kastva, brže komunikacije sa Uredom gradonačelnika  i provedbe projekata koje za cilj imaju razvoj i promociju poduzetništva u ime HUP-a delegirana je Linda Poščić Borovac, direktorica tvrtke Crocon d.o.o.

 

 

 

vrh stranice