Ernst & Young d.o.o.

21.12.2020.

 EY je vodeća svjetska tvrtka u uslugama revizije, poreza, strategije i transakcija te poslovnog savjetovanja. Pomažemo klijentima da ispune svoje zakonske obaveze i optimiziraju poslovne procese. S više od 240 zaposlenih u zagrebačkom uredu, u mogućnosti smo pružiti usluge na cijelom hrvatskom tržištu – gdje god da se naši klijenti nalaze. Bez obzira na industriju u kojoj posluju, klijenti od nas mogu očekivati visoko kvalitetnu uslugu, ali i inovativni pristup rješavanju izazova.

S obzirom na blisku suradnju naših odjela u domaćem, ali i međunarodnom okruženju, kontinuirano ulažemo u nove usluge i tehnologije. Koristimo integrirani pristup kako bismo svim svojim klijentima pružili cjelovitu uslugu i kompaktna rješenja: reviziju, porezno i pravno savjetovanje, poslovno savjetovanje te strateške i transakcijske usluge. ·        

- Naš Odjel poslovnog savjetovanja zapošljava stručnjake s posebnim naglaskom na poslovnu uspješnost i učinkovitost. Odjel poslovnog savjetovanja pomaže klijentima da rade učinkovitije i efikasnije, omogućavajući im daljnji održivi razvoj.    
- Naši stručnjaci u Odjelu za reviziju u stanju su iz prve ruke prepoznati očekivanja klijenata te sve složenije regulatorne zahtjeve s kojima se susreću. Naš prioritet je pružiti pouzdane podatke i konstruktivne komentare, istaknuti važna pitanja revizijskim odborima te informirati investitore i ostale dionike o relevantnim činjenicama.
- Odjel poreznog savjetovanja pomaže domaćim i međunarodnim tvrtkama da iskoriste poslovne prilike koje im se pružaju. Naši stručnjaci unutar pravnog i poreznog okvira, zajedno s kolegama iz globalne mreže EY-a, kroz različite usluge pokrivaju sva pitanja od značaja za naše klijente.
- Naši stručnjaci u Odjelu za strateške i transakcijske usluge pomažu klijentima da dogovore poslove koji stvaraju društvenu i ekonomsku vrijednost omogućujući im donošenje bržih i boljih odluka o strateškom upravljanju kapitalom i transakcijama na tržištu.

KONTAKT:  
Božidar Radoš 
Voditelj Odjela poslovnog razvoja 
01 5800 928
bozidar.rados@hr.ey.com

vrh stranice