Arena Hospitality Group d.d.

18.12.2020.

Ponuda 1. 
Provedite opuštajuću zimu u našem kampu Arena Grand Kažela,na sunčanom jugu Istre. Radite i živite u prirodi u potpuno opremljenoj mobilnoj kućici uronjenoj u mediteransko zelenilo s pogledom na Jadransko more. Uživajte u izvrsnoj lokaciji našeg kampa Arena Grand Kažela i smjestite se u luksuznu mobilnu kućicu opremljenu IPTV-om i brzom internetskom vezom. Uživajte u miru, ugodom vremenu i smirujućoj sigurnosti Istre. Rezervirajte odmah našu posebnu ponudu za Vaš dugi boravak u prirodi. 
Link na ponudu: https://www.arenacampsites.com/hr/posebne-ponude/rezervirajte-nasu-ponudu-za-dugi-boravak

Ponuda 2 
Otkrijte cjelogodišnje kampiranje u kampu Arena Grand Kažela, jednom od najvećih kampova u Hrvatskoj, smještenom uz više od dva kilometra jadranske obale. Uživajte u odmoru u prirodi tijekom cijele godine i doživite sve što Istra nudi tijekom jeseni i zime. Rezervirajte našu posebnu ponudu za Vaše zimsko kampiranje u Medulinu. 
Link na ponudu: https://www.arenacampsites.com/hr/posebne-ponude/zimsko-kampiranje-u-medulinu Od 66.00 € Mobilna Kućica (min. boravak 1 noć) Od 9.00 € Superior Parcela (min. boravak 1 noć)

REZERVACIJE: 
Arena Hospitality Group d.d. 
tel: +385 52 529 400 
fax: +385 52 529 401 
e mail: info@arenacampsites.com

vrh stranice