Nove ponude

HUP je na svojim web stranicama otvorio novu pogodnost za svoje članove u obliku rubrike „HUP B2B“. Nadamo se da ćemo na taj način uspjeti pomoći u dodatnom povezivanju poduzetnika, posebno sada u trenucima gospodarske krize u kojoj se nalazimo. Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail: hup@hup.hr
HUP održava ovu stranicu s ciljem olakšavanja međusobnog povezivanja članova HUP-a. Informacije i materijali objavljeni na ovoj stranici služe u informativnu svrhu te je iste HUP isključivo prenio od trećih osoba (članova HUP-a). HUP ih prenosi i objavljuje u  dobroj vjeri  pod pretpostavkom da su iste ispravne, točne i potpune. Zaposlenici HUP-a nisu provjeravali njihovu ispravnost, točnost i potpunost te HUP ne jamči za njihovu ispravnost, točnost i potpunost. U slučaju prijave ispravaka, pogrešaka i sličnih komentara nastojat ćemo ih uvažiti.

 

HUP se odriče svake odgovornosti za štetu koja nastane korištenjem ove stranice, kao i za sadržaj i provedbu svih ugovornih odnosa između pravnih osoba koje su dogovorile suradnju na temelju objavljenih informacija i materijala. Ovo pogotovo uključuje odgovornost za bilo kakvu, neizravnu ili izravnu, štetu  koja na temelju tih ugovornih odnosa nastanu za same ugovorne strane kao za i treće osobe. Objavljene ponude mogu sadržavati linkove na internetske stranice ponuditelja ili trećih osoba. HUP nema kontrolu nad takvim stranicama i ne odgovara za njihov sadržaj.
vrh stranice