Radni ručak s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem

05.12.2023.

Pozivamo vas na Radni ručak s gradonačelnikom Grada Zagreba, Tomislavom Tomaševićem, u utorak, 5. prosinca 2023. godine, s početkom u 13.00 sati u hotelu Hilton Garden Inn, Radnička 21, Zagreb.

Za gospodarski razvoj na lokalnoj i regionalnoj razini, kao i povoljnu poduzetničku okolinu važni su gradonačelnici jer kreiraju i provode politike na razini jedinica lokalne samouprave.

Suradnja gradonačelnika i poduzetnika značajna je za razvoj i napredak lokalnih zajednica. Bez poduzetnika nema lokalne samouprave, a bez lokalne samouprave ne mogu ni poduzetnici.

Gradovi snažno utječu na povećanje poslovne aktivnosti, olakšavaju privlačenje novih ulaganja, a poduzetnici kroz svoje proizvode i usluge zadovoljavaju potrebe stanovnika grada ali i posjetitelja i turista.

Stoga i za gradove, kao i za poduzetnike, postoje iste ključne teme kao što su: poduzetničko okruženje i povećanje gospodarske aktivnosti u Gradu Zagrebu.

 

 

Krajnji cilj i gradskoj upravi kao i poduzetnicima i građanima je isti: efikasnija i kvalitetnija uprava, stabilno poslovno okruženje, povećanje kvalitete života u gradu, te na koncu pravednije društvo.

To su neke od tema koje će gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević obuhvatiti u svojem izlaganju, a potom  slijedi rasprava s pitanjima te druženje uz ručak.


Kotizacija za sudjelovanje iznosi 40 eura (301,36 kn) + PDV = 50 eura.
 
Link za kupnju kotizacije je ovdje  

 

Radni ručak održava se u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu, Radnička 21, u dvorani South na 8. katu s početkom u 13.00 sati, a prijava sudionika započinje u 12.30 sati.

Radni ručak traje od 13.00 do 15.00 sati.
Broj mjesta je ograničen, te će se prijave zatvoriti nakon popunjavanja kapaciteta dvorane.

 

Kako bismo racionalno koristili vrijeme za raspravu, a za određena pitanja već i pripremili moguće odgovore od gradonačelnika, pozivamo vas da, ako to želite,  pošaljete svoja pitanja za gradonačelnika Tomaševića, na adresu anny.brusic@hup.hr

vrh stranice