05.12.2023. Radionica: Tips and tricks u nadzorima AZOP-a

05.12.2023.

Vjerojatno ste čuli da je AZOP pojačao svoje aktivnosti i da izriče sve veći broj kazni i sve više iznose novčanih kazni.  Zadnjom kaznom AZOP je po prvi puta obuhvatio i cijelu grupaciju kažnjenog društva, a iznosi kazni koje izriču se dižu na milijune eura. Svjesni ste kakva se medijska hajka stvori protiv društava koji se nađu pod nadzorom te kako gubitak reputacije znači gubitak klijenata, partnera i novaca. Na ovoj edukaciji naučit ćete kako se ponašati u situacijama curenja podataka i što može učiniti poduzetnik koji smatra da nije kriv?

VRIJEME I MJESTO 

Datum: 5. prosinac 2023. od 10:00 - 12:00 sati 

LokacijaHUP Zagreb, Radnička cesta 37a

PRIJAVA

 

Statistika pokazuje da se incidenti sa osobnim podacima događaju, rizik ljudskog faktora je uvijek moguć i postavlja se pitanje kako ga svesti na najmanju moguću mjeru. Na edukaciji ćemo objasniti kako spriječiti incidente poput curenja podataka, kako komunicirati ako se incident dogodi, kako razviti poslovne procese koji vas štite od ljudskog faktora čijom nepažnjom dolazi do curenja podataka, kako se ponašati u upravnom sporu i u upravnom postupku i kako se ponašati pred AZOP-om. I vjerojatno najvažnije naši iskusni predavači otkrit će vam trikove kojima ćete osigurati da kazna bude minimalna, ukoliko se propust doista dogodio.

Ova edukacija je namijenjena: službenicima za zaštitu podataka, voditeljima usklađenosti, pravnicima, vlasnicima tvrtki i direktorima zabrinutim oko zaštite podataka.

vrh stranice