05.02.2020. Konferencija: Digitalna (R)evolucija 3.0, Lauba, Prilaz baruna Filipovića 23a,Zagreb,10:00

05.02.2020.

Pozivamo vas na treće izdanje najposjećenije konferencije HUP-ICT Udruge Digitalna (R)evolucija 3.0, u srijedu 5. veljače 2020. godine, s početkom u 10:00 sati, u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23a, u Zagrebu.

Cilj konferencije je ukazati na značaj promjena koje donose digitalne tehnologije te koliko su  važne za poslovno okruženje i napredak ukupnog gospodarstva. Kroz poduzetnička iskustava i priče o uspješnim digitalnim transformacijama, želimo ohrabriti poduzetnike da prepoznaju prilike i prednosti koje donosi digitalizacija i uvedu nove organizacijske modele koje tehnologija omogućava. Više o konferenciji možete pročitati ovdje.

 

Budući da ćemo ove godine Digitalnu (R)evoluciju učiniti još dinamičnijom pozivamo Vas da prilikom registracije navedete i svoj broj mobitela za komunikaciju prije i tijekom konferencije, kao i da odaberete preferirani kanal komunikacije : 1.SMS  2.Viber  3.WhatsApp 

 

Putem kanala komunkacije koji odaberete poslati ćemo Vam:
> podsjetnik za konferenciju 
> program konferencije 
> kod za besplatan prijevoz Uberom (2 vožnje x 50 kn)
> link za aktivno sudjelovanje na konferenciji (anketa, postavljanje pitanja)

 

Vaš broj mobitela koristit ćemo isključivo za bolje korisničko iskustvo i nećemo ga spremati za bilo kakvu buduću upotrebu, a tokom tehničke izvedbe, sam broj neće biti povezan s imenom vlasnika.
 
Broj mjesta na konferenciji je ograničen stoga molimo da popunite obrazac i osigurate svoje mjesto slanjem popunjenog obrazca na e-mail adresu : hup@hup.hr do utorka 04.veljače 2020.

POZIV

OBRAZAC ZA PRIJAVU

PROGRAM

vrh stranice