Webinar: Primjena Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

06.02.2024.

HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije u okviru svojeg PUMA programa organizira webinar koji će se održati u utorak 06. veljače 2024. godine u vremenu od 11 do 13 sati, na temu: Primjena Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Webinar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma.

Na stručnom osposobljavanju i izobrazbi sudionici će se upoznati sa:

             Odredbama zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma;

             Podzakonskim propisima donesenim temeljem Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma;

             Internim aktima obveznika;

             Smjernicama i listom indikatora za prepoznavanje sumnjivih transakcija;

             Drugim obvezama propisanim Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Predavač je Đurđica Mostarčić, koja je kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva. Kao predsjednica Sekcije računovođa pri HOK-u intenzivno radi na izmjenama i poboljšanju zakonskih odredbi koje utječu na sve obrtnike.

Nakon seminara sudionici će dobiti potvrdu koja se izdaje kao dokaz da su obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2024. godinu.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 05. veljače 2024. godine do 12 sati. Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu s dokazom o uplati pošaljete isključivo na e-mail: hup-osijek@hup.hr Zadnjeg dana prijave, šaljemo na mail poveznicu na webinar. Za dodatne informacije obratite se na tel: 031/370-076.

vrh stranice