Webinar: Kako sredstva NPOO-a iskoristiti za digitalnu i agilnu transformaciju

14.12.2022.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je webinar  na temu:„Kako sredstva NPOO-a iskoristiti za digitalnu i agilnu transformaciju“ koji se održao 14. prosinca 2022. godine.

U 2022. godini proveden je prvi od triju najavljenih javnih poziva kojima bi se MSP-ovima dodjeljivale bespovratne potpore za digitalnu transformaciju. S obzirom na to da u 2023. godini konačno očekujemo i vaučere za izradu strategija digitalne transformacije na webinaru je bilo riječi o tome kako maksimizirati korist od tih sredstava. Naime, kao digitalizacija ne podrazumijeva samo novu računalnu opremu, nego i nove metode rada.

Potekli iz razvoja softvera, agilni okviri rada fokusiraju se na izgradnju timova, povećanje učinkovitosti i isporuku vrijednosti kupcima. Cilj webinara bio je objasniti koje su prednosti agilnih načina rada (čak i van IT sektora) te zašto je agilna transformacija važna za maksimiziranje poslovnih efekata potpora za digitalnu transformaciju.

Interaktivno predavanje je održao Luka Matić - vlasnik konzultantskog obrta NEP-054 koji mikro, malim i srednjim poduzećima pruža usluge poslovnog savjetovanja, projektnog planiranja i menadžmenta projektnog ciklusa.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od petnaest godina.

vrh stranice
vrh stranice