Izabrano novo vodstvo HUP Podružnice Osijek

07.12.2022.

U Osijeku, 07. prosinca 2022. godine okupilo se oko 150 članova HUP-a i uzvanika na redovnoj skupštini osječke podružnice HUP-a. Na skupštini se raspravljalo o izvješću o radu u proteklom trogodišnjem razdoblju (2019. do 2022.), kao i o planu i programu rada za naredno trogodišnje razdoblje (2022. – 2025.). Članovi su jednoglasno usvojili izvješće o radu, kao i plan i program rada, te su iskazali zadovoljstvo radom podružnice u pogledu svih aktivnosti.

Na skupštini je nazočio i predsjednik krovnog HUP-a Mihael Furjan, koji se obratio članovima te uz pohvale rada osječkom uredu, naglasio da su za konkuretnost hrvatskog gospodarstva i poduzetništva potrebni manji porezi, jeftinija državna administracija i fleksibilniji zakon o radu, a HUP će i dalje biti ustrujan u ostvarivanju tih zahtjeva.

Također, na skupštini se birao i novi sastav Izvršnog odbora, te u novom mandatu jednoglasno su izabrani sljedeći članovi: predsjednik Zoran Uranjek – Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o., dopredsjednica Snježana Biloš – Otos d.o.o., te članovi: Sanja Jerković – Alar-m d.o.o., Ivica Marić – Đuro Đaković TEP d.o.o., Mario Levanić – Informatika Fortuno d.o.o., Davor Vidaković – Dilj d.o.o., Katarina Lisjak – Tempo savjetovanje d.o.o.o., Zdravko jelčić – Spin Valis d.d. i Denis Nemčević – Spider grupa d.o.o.

Članovi su se zahvalili dosadašnjem Izvršnom odboru i predsjedniku Denisu Sušcu  - Mono d.o.o. na radu u proteklom razdoblju koji je bio izazovan za sve, te naglasili da novi Izvršni odbor ima dobre temelje za nastavak rada u budućem izazovnom razdoblju.

Više pročitati i na:  http://www.glas-slavonije.hr/510297/7/Uranjek-novi-predsjednik-HUP-poslodavaca-Osijek
vrh stranice