U Virovitici održan sastanak Koordinacije profesionalaca za EU fondove Slavonije i Baranje

06.06.2024.

6. sastanak Koordinacije profesionalaca za EU fondove Slavonije i Baranje u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Osijek održan je 06. lišnja 2024. godine u Poduzetničkom inbukatoru u Virovitici.

Domaćin sastanka bio je Poduzetnički inkubator VPŽ d.o.o.  koji su predstavili svoju ulogu poduzetničke potporne institucije s naglaskom na projekt izgradnje Poduzetničkog inkubatora, a isto su prezentirali Neda Martić i Saša Andrović,. Članovi Koordinacije ujedno su podsjetili i stanare poduzetničkog inkubatora, kao i Panonski drvne centar koji je predstavio direktor Denis Validžić.

Inače, Koordinacije profesionalca za EU fondove Slavonije i Baranje osnovana pri HUP Reg. ured Osijek ima za cilja da se na jednom mjestu okupe članovi HUP-a, odnosno oni koji su aktivno uključeni u EU projekte (savjetodavne tvrtke za područje EU fondova, razvojne agencije, poduzetnički centri, inkubatori i drugi) kako bi razmijenili iskustva i međusobno se umrežili, te će se ovakova praksa nastaviti i dalje.

vrh stranice