U Osijeku održan dvodnevni seminar na temu: “Obračun plaća i kadrovska administracija”

17.05.2024.

S ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o propisima koji imaju otežanu primjenu u praksi, Mazars Hrvatska i HUP Regionalni ured Osijek zajedno su organizirali dvodnevni seminar na temu: „Obračun plaća i kadrovska administracija“ koji se održao 16. i 17. svibnja 2024. godine u prostorijama HUP Reg. ureda u Osijeku.

Obračun plaća je jedan od najkompleksnijih i najosjetljivijih područja rada u računovodstvu i financijama. Veliki broj propisa koji utječu na sam obračun, kao i česte izmjene istih, traže redovito usavršavanje i educiranje u ovom području. Ovaj interaktivni seminar polaznicima je dao potrebna znanja uz kombinaciju svih relevantnih propisa (porezno, radno, ovršno, GDPR i dr.) te puno primjera iz prakse i najnovijih trendova u samom procesu obračuna plaća.

Seminar je koji je bio prvenstveno namijenjen specijalistima za obračun plaće, voditeljima računovodstva, voditeljima ljudskih resursa te svim zainteresiranim osobama koje sudjeluju u procesima obračunavanja dohotka, vođenja kadrovske administracije, održali su predstavnici Mazars Hrvatska: Sebastijan Dučkić i Željka Mikulec.

I ovaj seminar održan je u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županije kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već devetnaest godina zaredom.

vrh stranice