U Osijeku održan PUMA seminar na temu: “Poslovni engleski jezik - što trebate usavršiti”

25.03.2024.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizirao je koristan seminar na temu: Poslovni engleski jezik - što trebate usavršiti koji se održao 25. ožujka 2024. godine u prostorijama HUP Reg. ureda u Osijeku.

Na seminaru se objasnilo na što trebate obratiti pažnju u svakodnevnoj pisanoj i usmenoj komunikaciji, koje stvari morate uključiti, a koje morate izbjegavati, kao i pregled najčešćih grešaka u engleskoj poslovnoj komunikaciji. Pokrile su se sve faze poslovanja, zajedno s pregledom gdje naći dodatne informacije i savjete kako bi vaša komunikacija bila na visokoj razini.

Interasktivni seminar koji je namijenjen svim zainteresiranima koji želi unaprijediti svoje znanje engleskog jezika, održale su: Andrea Božić i Sanja Bavrka, koje su trenutno zaposlene u Jabil Croatia, a tijekom  dugogoidšnjeg radnog iskustva engleski jezik je dio njihovog poslovnog okruženja.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županije kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već devetnaest godina zaredom.

vrh stranice