Suradnja s 24 sata - Specijal Kvaka 24

U suradnji s portalom 24 sata i specijalom Kvaka 24HUP-Udruga malih i srednjih poduzetnika kreirala je svoju rubriku Dobra praksa i Podcast. U okviru te suradnje autori, poduzetnici - članovi HUP-Udruga malih i srednjih poduzetnika  objavljuju svoje autorske članke vezane uz aktualne poduzetničke teme. 

KOLUMNA : Iskusna poduzetnica u programu mentoriranja: Mentor mi je uštedio pet godina života

04.05.2023.

SENTOR okuplja iskusne, mahom umirovljene poduzetnike i menadžere koji djeluju pro bono kao mentori drugim poduzetnicima i pomažu im u prevladavanju izazova na koje nailaze u poslovanju. SENTOR je nastao kao odgovor na prepoznatu potrebu poduzetnika za savjetom nekoga tko je bio "u njihovim cipelama" i tko razumije probleme s kojima se suočavaju poduzetnici u različitim fazama razvoja biznisa.

KOLUMNA: Zaštitite se od sve učestalije zlouporabe identiteta i prijevare: Saznali smo kako

14.10.2022.

Piše Martina Kolarić, članica HUP – Udruge malih i srednjih poduzetnika

U posljednje vrijeme svjedoci smo sve većeg broja prijevara, ne samo između poduzetnika nego u njima često sudjeluju i građani. Sve češće dobivamo upozorenja od raznih institucija kako da se od njih zaštitimo. O tome nas informira i MUP, ali i naše poslovne banke. Budući da sustavne prijevare i zlouporaba korporativnog identiteta postaju sve sofisticiraniji među poduzećima diljem svijeta, sve više poduzeća žrtve su djelovanja prevaranata. O tome će biti riječ u ovom tekstu. Kako slučajevi prijevara postaju sve veći, to se više potiču poduzeća da poduzimaju proaktivne mjere zaštite svoje imovine i identiteta od ove prijetnje.

24 sata SPECIJAL _ DOBRA PRAKSA

03.10.2022.

U suradnji s portalom 24 sata i specijalom Kvaka 24, HUP-Udruga malih i srednjih poduzetnika kreirala je svoju rubriku Dobra praksa.

VIŠE PROČITAJTE NA POVEZNICI : DOBRA PRAKSA

U okviru te suradnje autori, poduzetnici i drugi, objavljuju svoje autorske članke vezane uz aktualne poduzetničke teme. To može biti mjesto i za vaš autorski članak.

vrh stranice
vrh stranice