Sastanak predstavnika HUP-a s predsjednikom Vlade RH, Andrejom Plenkovićem

02.11.2017.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastao se s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca, na čelu s glavnim direktorom HUP-a Davorom Majetićem, u četvrtak, 2. studenoga 2017. godine, u 13.00 sati, u Banskim dvorima.
Sastanku su nazočili potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar, ministar državne imovine Goran Marić, ministar financija Zdravko Marić, ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić i ministar turizma Gari Cappelli. Sastanku su sa strane HUP-a nazočili članovi Savjeta i Izvršnog odbora te predsjednica Vijeća članova Marina Pulišić i predsjednik Nadzornog odbora, Branko Roglić.

Razgovaralo se o aktualnome stanju u hrvatskom gospodarstvu, aktivnostima vezanim za jačanje gospodarskoga rasta te prioritetima Vlade definiranim u prijedlogu proračuna za iduću godinu.
vrh stranice
vrh stranice