Inicijativa poslodavaca inženjerske djelatnosti u graditeljstvu i prostornom planiranju

Novi član HUP-a: GREENiKA

22.01.2020.

U današnje vrijeme svakoj je poslovnoj, ali i životnoj situaciji izuzetno važno dodati određeni „zeleni“ element kako bi se sve aktivnosti približile konceptu kružnog gospodarstva kojem je krajnji cilj zaštita okoliša i očuvanje resursa te dobrobit budućih generacija.

Ovaj veliki izazov poslovni subjekt GREENiKA ostvaruje s brojnim partnerima, između ostalog i Hrvatskom udrugom poslodavaca, čija je aktivnost, relevantnost i promtnost u rješavanju problema i dilema vezanih uz zakonsku regulativu, jedna od najboljih u hrvatskom institucionalnom sektoru.

 

Novi član HUP-a: TOMTAM GRAĐENJE d.o.o.

20.01.2020.

Tvrtka TOMTAM GRAĐENJE d.o.o. bavi se projektiranjem i izradom svih vrsta projekata, energetskim certificiranjem i energetskim obnovama objekata, izradom troškovnika i ostalih tehničkih elaborata te gradnjom svih vrsta objekata i stručnim nadzorom nad gradnjom. 

Novi član HUP-a: B9 Arhitekti d.o.o.

13.01.2020.

B9 Arhitekti d.o.o. je tvrtka osnovana 2017. godine. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, ali radimo na području cijele Hrvatske.

Naši projekti uključuju zgrade različitih mjerila i namjena od malih kuća za odmor preko stambenih zgrada do proizvodnih hala. Velik dio naših projekata odnosi se na projekte interijera stanova, obiteljskih kuća, hotela, restorana, barova, koje, ovisno o potrebama investitora, razrađujemo u idejnoj i/ili izvedbenoj varijanti.

Novi član HUP-a: SAEPTUM d.o.o. za savjetovanje, arhitektonske i energetske usluge

13.01.2020.

SAEPTUM d.o.o. inženjerska je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u području arhitekture i energetske učinkovitosti. Suvremena inženjerska rješenja temeljimo na smanjenju potrošnje energije, integraciji alternativnih energetskih sustava i obnovljivih izvora energije, povećanju udobnosti u zgradama, uz pozitivan utjecaj na okoliš. Naši energetski koncepti za energetsku obnovu postojećih i nove gotovo nula energetske zgrade ostavljaju mali ekološki otisak, te doprinose održivom razvoju.

 

vrh stranice