Rotim Medical Centar

17.12.2020.

U Rotim Medical Centru nudimo razne usluge vezano uz stomatologiju, implantologiju i estetsku medicinu.

Certificirani smo za ono najbolje u dentalnoj implantologiji – Straumann implantate.
Implantati koji nude apsolutnu kvalitetu, sigurnost i doživotnu garanciju.
U našem centru pomoću Straumann implantata rješavamo raznovrsnu problematiku, od nedostatka jednog zuba, izrade mosta na implantatima do rješavanja potpune bezubosti upotrebom 4 ili 6 dentalnih implantata.
Osim dentalne implantologije nudimo usluge: izrade keramičkih mostova i krunica, estetske ispune, izbjeljivanje zubi te tretiranje i poravnanje zubi Simply Smile prozirnim dentalnim aparatićem. 
Uvijek napominjemo da kako i u svemu, tako i u estetskoj medicini a osobito nekirurškim zahvatima, čime se uspješno bavimo niz godina, treba imati mjeru i paziti da se zahvati prilagode svakome osobno. Uvijek ističemo kako se volimo voditi uvijek onime - #manjejeviše
U našem Centru sve zahvate uvijek izvodi naš dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent. predsjednik Hrvatskog društva za estetsku medicinu koji iza sebe ima godine iskustva i mnoštvo zadovoljnih pacijenata. 
Svoju posebnu tehniku koja omogućuje sigurne i prirodne estetske rezultate primjenjuje na svakom pacijentu i upravo zato nam se možete obratiti s povjerenjem.
Dermalnim filerima tretira se donja regija lica – od očiju prema bradi, dok se tretmani botoxa mogu koristiti za gornji dio lica. 
Kompletnu ponudu možete pogledati na našoj web stranici: https://ordinacija-rotim.hr/

KONTAKT: 
01 2004 674

vrh stranice